Menú per grups

PEL MES DE JULIOL

Wweb nits a la fresca

 

ENTRANTS
Xips de patata
Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

PRIMER PLAT
– Amanida de patata amb tonyina ou dur, tomàquet i ceba
– Espàrrecs verds a la brasa amb pols de parmesà i llagrimes de reducció de modena
– Espaguetis amb gambetes i musclos a l’all cremat i pimentó vermell

SEGON PLAT
– Botifarra de Cal Quinto a la brasa amb patata al caliu i all i oli
– Filet de bacallà amb tomàquet confitat i xips de iuca
– Ous estrellats amb patates palla, sobrassada i un toc de mel

 

POSTRES
– Mató amb confitura de taronja amarga
– Gelat de vainilla amb trinxat de galeta Oreo

CELLER
Vinya Sardà  D.O. Penedès ( 1 ampolla cada 4 comensals )
Aigües minerals ( 1 ampolla cada 2 comensals )