Calçotades

Calçotades

2020

MENÚ DEGUSTACIÓ DE CALÇOTS I CARXOFES

Per compartir

Patates xips artesanes de la casa

Pa de xapata torrat sucat amb tomàquet de penjar

Calçots amb tempura amb salsa romesco amb tocs orientals ( 2 unitats /persona)

Calçots ecològics de Ca n’Oliveró, cuits a la brasa d’alzina acompanyats de salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell ( 3 unitats /persona)

Carxofes del Prat cuites a la brasa d’alzina amb vinagreta amb vinagreta (1 unitat /persona )

Segon plat a triar

Arròs de costella eco confitada de Can Salgot amb calçots i ventre d’ossos ( mínim 2 pax ).

Xurrasco de vedella cuita a la nostra brasa d’alzina amb guarnició

Peus de porc guisats amb naps negres de la Verdolaga , carxofes del Prat  seguint la nostra recepta tradicional

Bacallà amb crema de calçots ecològics de Ca n’oliveró , oli de nyora i picada ( suplement 4€)

POSTRES A TRIAR

La nostra crema de Sant Josep, feta seguint la recepta de la iaia Teresina , amb trencadís de sucre cremat

34,00€ IVA INCLÒS
Beguda no inclosa
Reserva amb antel·lació mínima de tres dies juntament amb els segons triats
Mínim 2 persones –  menú per taula complerta

MENÚ CALÇOTADA

Per compartir

Patates xips artesanes de la casa

Pa de xapata torrat sucat amb tomàquet de penjar

Teula de calçots ecològics de Ca n’Oliveró, cuits a la brasa d’alzina acompanyats de salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell

Segon plat a triar

Xai a la brasa amb guarnició

Peus de porc marinats al cava i cuits a la brasa

La nostra reconeguda cap i pota , feta amb la recepta familiar

Bacallà amb crema de calçots ecològics de Ca n’oliveró , oli de nyora i picada ( suplement 4€)

POSTRES A TRIAR

La nostra crema de Sant Josep, feta seguint la recepta de la iaia Teresina , amb trencadís de sucre cremat

Flam d’ou de la casa sobre llit de pols de carquinyoli

Fruita de Temporada

PER BEURE

Porró de vi de la Bodega Joan Sardà

Aigua mineral

38,00€ IVA INCLÒS
Reserva amb antel·lació mínima de tres dies juntament amb els segons triats
Mínim 2 persones   – Menú per taula complerta