CARTA D’ ESTIU

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta

ELS NOSTRES CLÀSSICS PER COMPARITIR

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 2,00€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 10,00 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, mínim1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (4filets). / 9,60€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb sèsam i salsa romesco. / 17,00€

les nostres novetats per compartir

 

Bastonets d’albergínia enfarinats i fregits amb notes de mel d’Arnes. / 8,00€

Braves de Can Campanyà. / 6,50€

Cargols punxencs a l’estil de la llauna marinera. / 15,00€

Ous ecològics estrellats, de Mas Castanyer, al nostre estil del ajoarriero. / 14,85€

Musclos a la brasa amb allioli enromascat negat. / 10,50€

Timbalets d’escalivada ecològica amb bacallà esqueixat i oli de romaní. / 16,00€

Croc-bunyols” de patata, bacon i formatge amb melmelada de tomàquet. / 7,50€

Paté de tonyina, fet a casa, amb salsa tàrtara i pa bufat per dipejar. / 11,00€

de l’hort I EL BOSC A LA TAULA

 

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre tartar de tomàquet de varietats antigues, melmelada de cireres i notes subtils de wasabi. / 17,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Empedrat de mongeta del ganxet amb hortalisses ecològiques en dues textures. / 12,25€

Amanida de tomàquets ecològics de varietats antigues recuperades, de la masia La Verdolaga,amb bonítol en conserva fet a casa, ceba de figueres i piparres. / 13,00€

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquet curat, pols de pinyons,coixí de formatge de cabra d’Ullastrell i vinagreta antiga. / 9,75€

Salmorejo amb flors de meló, pernil en textures i pols de blat de moro. / 9,75€

arrossos i pastA

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Spaguettis saltats amb coquines, tomàquet all i bitxo./ 14,00€

Fideuada de la casa acompanyada d’allioli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs sec de llamàntol nacional. (mínim 2 pax). / 32,00€ (preu ració).

Arròs negre sec de calamar amb sèpia, botifarra i allioli. (mínim 2 pax). / 18,50€ (preu ració).

Arròs d’escalivada amb costella de porc confitada, ventre d’ossos i salsa romesco. (mínim 2 pax). / 16,75€ (preu ració).

Arròs tradicional de pollastre amb conill. (mínim 2 pax). / 17,30€ (preu ració).

Arròs de verdures i hortalisses ecològiques de Ca n’Oliveró. mínim 2 pax). / 14,00€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 14,85€

Costelletes de cabrit. / 21,50€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 28,80€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 21,75€

Peus de porc marinats al cava. / 12,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 29,65€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 31,00€

 

 

del mar

 

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques i contribuint a un món més sostenible.

 

Bacallà sobre crema de llamàntol i patates forneres. / 28,00€

Bacallà sobre llit de préssec de vinya en textures, amb avellanes, aromes de saüc,safrà de la Conca de Barberà i notes de llimona. / 27,50€

Bacallà glacejat amb allioli de romaní, del nostre jardí sobre llit de samfaina. / 27,50€

Llenguado amb crema de bergamota i pols d’ametlla. / 31,00€

Llobarro farcit de ceba confitada i bacó sobre crema de ceba vigatana. / 22,00€

Rap a la planxa sobre llit de verdures a la planxa. / 27,00€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de crema de carbassó,

allioli de tinta de calamar i pols de blat de moro. / 25,50€

Pop cuit a la brasa amb parmentier de patata del bufet blanca, pebre vermell del tap Cortí i ceba caramel·litzada amb tocs d’anís. / 19,00€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Cua de bou guisada, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. /19,00€

Pollastre ecològic criat lliurement i ben feliç en el bosc, dels productors DeBosc,guisat amb bolets. / 26,00€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,50€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 33,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 31,00€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 20,60

 

 

 

*Nota important:

Els coulants de xocolata o avellanes, fets a casa, triguen una mitja de 15’ en coure.