CARTA D’HIVERN

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta d’hivern

FEm que les tradicions perdurin, encara que sigui en petit format. voleu calçots?

Calçots ecològics cuits a la nostra brasa d’alzina acompanyats de salsa romesco. / 16,50€

Calçots ecològics, del senyoret, cuits a la nostra brasa d’alzina acompanyats de salsa romesco. / 17,50€

Clàssics i novetats per compartir

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates xips artesanes de la casa fregides en oli d’oliva. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50

Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. /23,00 €

Cargols a la llauna al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. /16,00 €

Carxofes ecològiques del Prat enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 12,50€

de l’hort a la taula

 

Amanida de burrata, amb crudites de temporada amb melmelada de figues ,pesto i coixí de parmesà ratllat. / 13,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€

Carxofes ecològiques del Prat a la brasa amb vinagreta. / 9,95€

Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’ Oliveró. / 13,50

 

arrossos i pasta

 

Brou amb galets i mini pilotilles. / 8,50€

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel tofonada./ 14,00

Caneló de peix i marisc amb velouté de marisc. / 13,50€

Fideuada. (mínim 2 pax).  / 13,00€ (preu ració).

Arròs del senyoret. (mínim 2 pax)./ 21,00 (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).

Arròs de sèpia i carxofa ecològica del Prat. (mínim 2 pax). /19,80€ preu ració).

Arròs d’hivern, fet amb peus de porc i botifarró de ceba. (mínim 2 pax). / 17,50€ preu ració).

 

Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada  amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

 

del mar

 

Bacallà amb salsa de ceps. / 22,00€

Bacallà a la mel d’Arnes, amb avellanes torrades, notes de mandarina i oli de farigola. / 19,95€

Bacallà amb crema de calçots ecològics, oli de nyora i picada. / 20,50€

Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00

Rap a l’all cremat / 24,00

Calamar del Mediterrani farcit a l’estil dels pescadors de Tossa de mar. / 24,00€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Cigró menut de Can Tabaquet guisats amb “callos” com es feia a la masia. / 15,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura

i finalitzada al forn / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50