CARTA DE PRIMAVERA

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta

Clàssics per compartir

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00 €

*Llonganissa ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet. / 11,25€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides, amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Novetats per compartir

 

Bunyols de peix amb maionesa * pebre bord tap de Cortí. / 10,25 €

Bunyols de peus de porc amb gambes i notes de malvasia de Sitges. / 10,50€

Timbalets d’escalivada, fets amb productes de la masia ecològica de Ca n’Oliveró,amb bacallà esqueixat amb aromes d’oli de romaní. / 10,75€

Paté de tonyina, fet a casa, amb salsa tàrtara i pa bufat per dipejar. / 8,00€

Carpaccio de filet de vedella ecològica, amanida amb oli de ceps, notes de fruits vermells,pinyons i formatge de cendra d’Ullastrell. / 11,75€

Carpaccio de gamba vermella de llotja amb vinagreta de préssec, all negre i pols de festucs. / 24,00€

Musclos cuits a la nostra brasa d’alzina, amb oli amb notes de llimona, llorer i saüc. / 8,50€

*(Musclos preguntar disponibilitat).

de l’hort a la taula

 

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre llit de tartar de tomàquets ecològics de varietats antigues de La Verdolaga, notes de pesto i pols de festucs. / 16,50€

Amanida de tomàquets ecològics de varietats antigues recuperades, de la masia La Verdolaga, amb bonítol en conserva fet a casa, ceba de figueres i piparres. / 13,90€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Crema de tomàquet de varietats antigues, amb ou cuit a baixa temperatura i textures de pernil. / 10,25€

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquet curat, pols de pinyons, coixí de formatge de cabra d’Ullastre i vinagreta antiga. / 9,75€

arrossos i pasta

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Spaghettis de pasta fresca, saltats amb gamba vermella i aromes d’all i bitxo. / 15,90€

Fideuada de la casa acompanyada d’allioli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli (mínim 2 pax). / 26,00€ (preu ració).

Arròs sec de llamàntol (1/2 per persona). (mínim 2 pax). / 29,00€ (preu ració).

Arròs sec de botifarra de Can Quinto, amb sèpia i calamars del Mediterrani,amb mix d’alliolis. (mínim 2 pax). /19,80€ (preu ració).

Arròs tradicional de pollastre amb conill. (mínim 2 pax). / 15,50€ (preu ració).

Arròs de verdures i hortalisses ecològiques de Ca n’Oliveró. (mínim 2 pax). / 14,00€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

 

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques.

 

Bacallà amb samfaina ecològica de l’hort de Ca n’Oliveró. / 25,00€

Bacallà glacejat amb maionesa de llima sobre llit de chutney de meló. / 25,00€

Bacallà sobre llit de préssec de vinya amb avellanes, aromes de canyella, safrà de la Conca de Barberà i notes de soja. / 27,00€

Llenguado amb salsa de llimona, amb pols d’ametlles torrades d’Ullastrell. / 28,25€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de crema de carbassó, allioli de tinta de calamar i pols de blat de moro. / 24,00€

Pop cuit a la brasa amb parmentier de patata del bufet blanca, pebre vermell del tap corti i ceba caramel-litzada amb tocs d’anís. / 19,00€

Tagliatelle de sèpia cuita a Baixa temperatura amb “bolonyesa” de presa ibérica. / 26,00€

*Caldereta de Llagosta (només per encàrrec 48h abans) / (mínim 2 pax) i preu segons mercat.

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Espatlletes de conill guisades a foc lent amb albergínia de Ca n’oliveró, finalitzada amb picada tradicional. / 14,25€

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Terrina de mil fulls de peus de porc i gambes, amb salsa d’essència de marisc i pols d’avellana d’Ullastrell. / 19,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50

 

*Nota important: El coulant de xocolata, triga una mitja de 15’ en coure.