CARTA DE PRIMAVERA

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta

ELS NOSTRES CLÀSSICS PER COMPARITIR

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 2,00€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 10,00 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, mínim1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (4filets). / 9,60€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb sèsam i salsa romesco. / 17,00€

les nostres novetats per compartir

 

Bastonets d’albergínia enfarinats i fregits amb notes de mel d’Arnes. / 8,00€

Braves de Can Campanyà. / 6,50€

Ous ecològics estrellats, de Mas Castanyer, refregit d’alls tendres, xoriç de porc senglar fet a casa, notes d’allioli de safrà de la Conca sobre patates rosses tallades a mà. / 13,25€

Ou ecològic cuit a baixa temperatura sobre mongetes de varietat antiga recuperada, alls tendres saltejats, papada de i notes orientals. / 13,75€

Torradetes de porros del Prat caramel·litzats, amb nespres cuits al nostre forn de brasa d’alzina, notes de pesto, cacauets en pols i all negre. / 9,50€

de l’hort I EL BOSC A LA TAULA

 

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre assortit d’enciams, textures de maduixa, notes de pesto tradicional i de pastanaga, pols de festucs i parmesà. / 17,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Espàrrecs de Gavà amb crema de ceba tendra i fonoll, amb encenalls de foie micuit. / 23,00€

Vichyssoise amb daus de poma caramel·litzats, encenalls de foie micuit i pols de pernil. / 10,50€

arrossos i pastA

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Caneló d’espinacs amb bacallà, pols de pinyó, tocs de romesco i fonoll caramel·litzat. / 12,75€

Pasta fresca amb pesto de pastanaga brasejada, oli picant encenalls de parmesà, xips d’all i pols de pinyons. / 11,00€

Fideuada negra de la casa acompanyada d’alllioli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs sec de bolets de primavera amb botifarra de Can Quinto, cansalada confitada, ventre d’ossos. (mínim 2 pax). / 16,00€ (preu ració).

Arròs caldòs de llamàntol nacional. (mínim 2 pax). / 32,00€ (preu ració).

Arròs sec d’escòrpora amb allioli de safrà de la Conca. (mínim 2 pax). / 17,50€ (preu ració).

Arròs de pop de roca amb maonesa de ceba, notes d’anís, llorer i * pebre bord tap de Cortí. (mínim 2 pax). / 24,00€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 28,50€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

 

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques i contribuint a un món més sostenible.

Flam tebi de rascassa amb reducció de marisc. / 13,00€

Crema de llamàntol, amb avellana torrada i aromes de vainilla de Madagascar. / 14,50€

Bacallà sobre llit de crema de pèsols, amb daus de botifarra negra i cansalada, amb oli de menta. / 27,00€

Bacallà glacejat amb allioli de romaní, del nostre jardí sobre llit de samfaina. / 27,50€

Llenguado amb crema de bergamota i pols d’ametlla. / 31,00€

Llobarro farcit de duxelle de bolets, botifarra negra i aromes d’anís sobre crema d’alls tendres. / 22,00€

Rap a l’all cremat. / 25,00€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre de mongetes de varietats antigues saltejades amb botifarra negra, cansalada confitada amb maonesa de ceba i reducció de ratafia. / 24,00€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pollastre ecològic criat lliurement i ben feliç en el bosc, dels productors DeBosc, guisat amb bolets. / 26,00€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,50€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 32,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€

*Nota important:

Els coulants de xocolata o avellanes, fets a casa, triguen una mitja de 15’ en coure.