CARTA DE PRIMAVERA

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta

Clàssics i novetats per compartir

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60€

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí./ 18,50 €

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. /23,00€

*Llonganissa ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet. / 11,25€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. /16,00 €

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Ou ecològic, cuit a baixa temperatura, sobre llit de doble parmentier de patata del bufet i nyàmera, amb bolets saltats, amb papada confitada de porc de Can Salgot i encenalls de pernil d’ànec fet a casa. / 11,00€

Ous ecològics estrellats amb foie i encenalls de tòfona d’estiu, silvestre del Vallès,sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 18,85€

Carpaccio de gambes amb maduixots, festucs, amanit amb vinagreta de bergamota, notes de te verd, reducció de corall i aroma de roses. / 23,00€

de l’hort a la taula

 

Amanida de burrata amb crudités de nabius, maduixots, melmelada de llimona, notes de pesto de pastanaga, núvol de formatge de cendra, festucs i oli de brasa d’alzina amb notes de *safrà de la Conca i bitxo. / 14,50€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Gaspatxo de remolatxa, poma i pastanaga, amb mató d’Ullastrell i aromes d’oli de llimona i espígol. / 10,50€

Espàrrecs de Gavà sobre crema de ceba tendra, encenallets de foie mi-cuit, pols de pernil, aromes d’oli de tarongina i maionesa d’all negre. / 19,50€

arrossos i pasta

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel i encenalls de tòfona d’estiu, silvestre del Vallès. / 14,00€

Caneló d’ànec, amb peres cuites a baixa temperatura i notes de rostit. / 14,50€

Tagliatelle fets de pasta fresca, amb pesto de pastanaga cuita a la brasa, notes d’oli picant i núvol de formatge de cendra d’Ullastrell. / 10,75€

Fideuada negra de la casa acompanyada d’all i oli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / 21,50€ (preu ració).

Arròs mar i muntanya de sèpia i botifarra de Can Quinto. (mínim 2 pax). /19,80€ (preu ració).

Arròs de rogers amb notes de maionesa de wasabi. (mínim 2 pax). /17,85€ (preu ració).

Arròs de costella i papada ecològica confitada, de Can Salgot, amb *ventre d’ossos de Canadell Pi, i perfum de plantes aromàtiques del nostre jardí. (mínim 2 pax). /18,75€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja de uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

 

Bacallà cuit a baixa temperatura amb salsa de múrgoles. / 22,00€

Bacallà amb crema de pèsols ecològics, de Ca n’Oliveró, sobre llit de saltat botifarra negra i papada de Can Salgot, amb notes d’oli de menta del nostre jardí. / 22,65€

Bacallà a la llauna, sobre hummus de cigró menut i bastonets d’ametlla torrada. / 19,90€

Bacallà glacejat amb allioli de romaní sobre llit de samfaina, fet amb verdures ecològiques de Ca n’Oliveró. / 20,00€

Llenguado a la llimona, amb pols d’ametlles torrades d’Ullastrell. / 29,00€

Rap a l’all cremat. / 24,00€

Calamar del Mediterrani a la planxa sobre llit de mongetes de varietats antigues, amb saltat de botifarra negra, papada de Can Salgot, ceba confitada i notes maionesa de ceba i reducció de ratafía. / 24,25€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€

 

Nota important: Els coulants de xocolata i d’avellanes de Reus, triguem una mitja de 15′ en courecampanyà