CARTA DE PRIMAVERA

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta

Clàssics i novetats per compartir

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates xips artesanes de la casa fregides en oli d’oliva. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50

Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. /23,00 €

Cargols a la llauna al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. /16,00 €

Carxofes ecològiques del Prat enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 12,50€

Ou ecològic, cuit a baixa temperatura, sobre llit de doble parmentier de patata del bufet i nyàmera, amb bolets saltejats amb papada confitada de porc de Can Salgot i encenalls de pernil d’ànec fet a casa. / 11,00€

Carpaccio de gamba amb maduixots, festucs, amanit amb vinagreta de bergamota, notes de te verd, reducció de corall i aroma de roses. / 23,00€

de l’hort a la taula

 

Amanida de burrata, amb crudites de de nabius, maduixots, notes de pesto de pastanaga, núvol de formatge de cendra , festucs i oli de brasa d’alzina amb notes de *safrà de la Conca i bitxo. / 14,50€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€

Carxofes ecològiques del Prat a la brasa amb vinagreta. / 9,95€

Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’ Oliveró. / 13,50

Gaspatxo de remolatxa, poma i pastanaga, amb mató d’Ullastrell i aromes d’oli de llimona i espígol. / 10,50€

Espàrrecs de Gavà sobre crema de ceba tendra, encenallets de foie mi cuit, pols de pernil, aromes d’oli de tarongina i maonesa d’all negre. / 19,50€

 

arrossos i pasta

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel tofonada./ 14,00€

Caneló d’ànec amb peres, cuites a baixa temperatura i notes de rostit. / 14,50€

Tagliatelle amb pesto de pastanaga cuita a la brasa, notes d’ oli picant i núvol de formatge de cendra. / 10,75€

Fideuada negra de la casa acompanyada d’all i oli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).

Arròs de sèpia i carxofa ecològica del Prat. (mínim 2 pax). /19,80€ preu ració).

Arròs de rogers amb notes de monesa de wasabi. (mínim 2 pax). /17,85€ preu ració).

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure 20’.

 

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

 

del mar

 

Bacallà amb salsa de múrgoles. / 22,00€

Bacallà amb crema de pèsols ecològics, de Ca n’Oliveró, sobre llit de saltat botifarra negra i papada de Can Salgot, amb notes d’oli de menta del nostre jardí./ 22,65€

Bacallà a la llauna, sobre hummus de cigró menut i bastonets d’ametlla torrada. / 19,90€

Bacallà glacejat amb all i oli de romaní sobre llit de samfaina, fet amb

verdures ecològiques de Ca n’Oliveró. / 20,00€

Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00

Rap a l’all cremat / 24,00

Calamar del Mediterrani a la planxa sobre llit de mongetes de varietats antigues, amb saltat de botifarra negra, papada de Can Salgot, ceba confitada i notes maonesa de ceba i reducció de ratafía. / 24,25€

 

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Cigró menut de Can Tabaquet guisats amb “callos” com es feia a la masia. / 15,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura

i finalitzada al forn / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50