CARTA DE PRIMAVERA

MASIA CAN CAMPANYÀ

RECORDIN QUE ES OBLIGATORI PRESENTAR EL PASSAPORT COVID, FACILITI’NS LA TASCA

 

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta

ELS NOSTRES CLÀSSICS PER COMPARTIR

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00 €

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides, amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

LES NOSTRES Novetats per compartir

 

Ous estrellats ecològics amb saltat de bolets de temporada i cansalada, sobre patates rosses tallades mà. / 12,20€

Ou cuit a baixa temperatura sobre base de parmentier i ceps confitats i sal negra. / 12,50€

Braves mixtes de patata i moniato amb allioli, all negre i salsa brava nipona de Can Campanyà. / 10,20€

Bunyols de bacallà amb sèsam i salsa romesco. / 17,00€

Paté de bolets amb pols d’ametlles ensucrades. / 14,75€

de l’hort I ELS BOSC A LA TAULA

 

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre llit de figues en conserva, magrana, pesto de pastanaga, pols de bacó fumat i formatge de cendra. / 18,60€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Rovellons a la Brasa. (preu i disposició segons mercat).

arrossos i pasta

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Caneló de perdiu amb bolets de temporada amb beixamel i reducció de rostit. / 17,50€

Panzerotti funghi porcini amb crema de ceps./ 15,50€

Fideuada de la casa acompanyada d’allioli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs caldós de galeres. (mínim 2 pax). / 16,75€ (preu ració).

Arròs sec de botifarra de Can Quinto, amb sèpia i calamars del Mediterrani,

amb mix d’alliolis. (mínim 2 pax). /19,80€ (preu ració).

Arròs amorós de bolets de temporada, amb straciattella i aromes d’all i julivert. (mínim 2 pax). / 17,50€ (preu ració).

Arròs sec d’escórpora amb allioli amb notes de wasabi. (mínim 2 pax). / 18,00€ (preu ració).

Arròs de magret d’ànec 5 aglans amb figues. (mínim 2 pax). / 22,00€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

 

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques i contribuint a un món més sostenible.

Bacallà sobre crema d’espinacs i raïm caramelitzat. / 26,00€

Bacallà glacejat amb allioli de codony sobre patates enmascarades amb pebre vermell bord tap de Cortí. / 26,00€

Bacallà amb crema de ceps. / 26,50€

Calamars a la planxa sobre base de parmentier de carbassa, amb pipes, sèsam torrat, notes d’all negre i cansalada macerada amb soja i mel. / 24,00€

Rap a l’all cremat. / 24,00€

Llenguado amb salsa de llimona, amb pols d’ametlles torrades d’Ullastrell. / 29,95€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Fricandó de llata de vedella amb moixernons. / 18,90€

El nostre civet de porc senglar. / 17,50€

Pollastre ecològic criat lliurement i ben feliç en el bosc, dels productors DeBosc, rostit a la catalana. / 26,00€

Peus de porc guisats amb bolets de temporada. / 18,90€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50

 

*Nota important:

Els coulants de xocolata o avellanes, fets a casa, triguen una mitja de 15’ en coure.