CARTA DE PRIMAVERA
MASIA CAN CAMPANYÀ
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.
Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.
Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.
Carta
Clàssics i novetats per compartir
Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.
Patates xips artesanes de la casa fregides en oli d’oliva. / 1,85€
Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €
Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€
Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50 €
Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€
Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. /23,00 €
Cargols a la llauna al nostre estil de la llauna. / 17,75€
Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. /16,00 €
Carxofes ecològiques del Prat enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 12,50€
Ou ecològic, cuit a baixa temperatura, sobre llit de doble parmentier de patata del bufet i nyàmera, amb bolets saltejats amb papada confitada de porc de Can Salgot i encenalls de pernil d’ànec fet a casa. / 11,00€
Carpaccio de gamba amb maduixots, festucs, amanit amb vinagreta de bergamota, notes de te verd, reducció de corall i aroma de roses. / 23,00€
de l’hort a la taula
Amanida de burrata, amb crudites de de nabius, maduixots, notes de pesto de pastanaga, núvol de formatge de cendra , festucs i oli de brasa d’alzina amb notes de *safrà de la Conca i bitxo. / 14,50€
La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€
Carxofes ecològiques del Prat a la brasa amb vinagreta. / 9,95€
Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’ Oliveró. / 13,50
Gaspatxo de remolatxa, poma i pastanaga, amb mató d’Ullastrell i aromes d’oli de llimona i espígol. / 10,50€
Espàrrecs de Gavà sobre crema de ceba tendra, encenallets de foie mi cuit, pols de pernil, aromes d’oli de tarongina i maonesa d’all negre. / 19,50€
arrossos i pasta
El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel tofonada./ 14,00€
Caneló d’ànec amb peres, cuites a baixa temperatura i notes de rostit. / 14,50€
Tagliatelle amb pesto de pastanaga cuita a la brasa, notes d’ oli picant i núvol de formatge de cendra. / 10,75€
Fideuada negra de la casa acompanyada d’all i oli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).
Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).
Arròs de sèpia i carxofa ecològica del Prat. (mínim 2 pax). /19,80€ preu ració).
Arròs de rogers amb notes de monesa de wasabi. (mínim 2 pax). /17,85€ preu ració).
*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.
Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure 20’.
De la terra a la brasa d’alzina
Xai. / 13,75€
Costelletes de cabrit. / 19,95€
Filet de vedella. / 25,30€
Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€
Peus de porc marinats al cava. / 11,50€
Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€
Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€
Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€
del mar
Bacallà amb salsa de múrgoles. / 22,00€
Bacallà amb crema de pèsols ecològics, de Ca n’Oliveró, sobre llit de saltat botifarra negra i papada de Can Salgot, amb notes d’oli de menta del nostre jardí./ 22,65€
Bacallà a la llauna, sobre hummus de cigró menut i bastonets d’ametlla torrada. / 19,90€
Bacallà glacejat amb all i oli de romaní sobre llit de samfaina, fet amb
verdures ecològiques de Ca n’Oliveró. / 20,00€
Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00
Rap a l’all cremat / 24,00
Calamar del Mediterrani a la planxa sobre llit de mongetes de varietats antigues, amb saltat de botifarra negra, papada de Can Salgot, ceba confitada i notes maonesa de ceba i reducció de ratafía. / 24,25€
de la terra al fogons de l’avia
Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€
Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€
Cigró menut de Can Tabaquet guisats amb “callos” com es feia a la masia. / 15,75€
Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€
Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€
Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura
i finalitzada al forn / 29,50€
Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50