CARTA DE TARDOR

MASIA CAN CAMPANYÀ

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta

ELS NOSTRES CLÀSSICS PER COMPARITIR

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 2,00€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 10,00 €

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre  bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, mínim1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (4filets). / 9,60€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb sèsam i salsa romesco. / 17,00€

Bastonets d’albergínia enfarinats i fregits amb notes de mel d’Arnes. / 8,00€

les nostres novetats per compartir

Anelles de calamars enfarinats i fregits amb maionesa de safrà de la Conca i llimona. / 17,50€

Braves mixtes de patata i moniato amb allioli, all negre i salsa brava nipona de Can Campanyà. / 10,20€

Mouse de formatge de cendra, amb figues en textures i pols d’ametlles torrades d’Ullastrell. / 4,25€/u

Crespèths de bolets, papada confitada, botifarró i allioli de codony. / 11,35€

Carpaccio de peus de porc amb gambes de Vilanova, ceps,pols de pinyons i esència de marisc. / 12,00€

Ous ecològics estrellats, de Mas Castanyer, amb ceps en textures. / 17,10€

 

*novetats, mai fetes abans, a la nostra carta.

 

de l’hort I EL BOSC A LA TAULA

Burrata di puglia de 200g feta a mà, sobre carbassa brassejada, melmelada de llimona artesana,notes de taronja amargant, pesto, pols de blat de moro i bacó. / 17,60€

Amanida de formatges, de cendra i trenat, amb notes de codony, nousi tartar de fuet del Cal Quinto. / 9,90€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 11,50€

Rovellons a la Brasa. (preu i disposició segons mercat). / 18,00€

arrossos i pasta

 

Sopa tradicional recuperada, dels pota-rojos de Castellbisbal, amb pelotilles  de conill, i fredolics. / 9,50€

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Fusilli “gegant”, pasta fresca, amb crema de múrgoles. / 14,85€

Fideuada de la casa acompanyada d’allioli.  / 13,00€ (preu ració).

Arròs de rap, sèpia i gambes. / 29,00€ (preu ració).

Arròs caldós de perdiu, amb sèpia i calamars del Mediterrani.  /21,65€ (preu ració).

Arròs amorós de bolets de temporada, amb straciattella i aromes d’all i julivert.  / 18,50€ (preu ració).

Arròs de magret d’ànec 5 aglans amb figues.  / 22,00€ (preu ració).

 

*tots els arrossos i fideuades són mínim per a dues persones.

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 14,85€

Costelletes de cabrit. / 21,50€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 28,80€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 21,75€

Peus de porc marinats al cava. / 13,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 29,65€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada  amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 32,00€

 

del mar

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques i contribuint a un món més sostenible.

 

Bacallà amb crema d’ametlles i raïm. / 28,00€

Bacallà amb espinacs a la catalana, cremosos, amb allioli de codony glacejat. / 28,75€

Bacallà amb crema de ceps. / 28,00€

Calamars a la planxa sobre base de parmentier de carbassa, amb pipes, sèsam torrat, notes d’all negre i cansalada macerada amb soja i mel. / 25,50€

La nostra versió del fricandó, fet amb escalopins de turbot. / 30,00€

Llenguado amb salsa de cava i pols d’ametlla. / 31,00€

Truita de riu confitada amb ceps, cansalada curada i avellanes. / 20,00€

Romesco de rap sobre mongetes del ganxet/ 28,00€

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Cua de bou guisada, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. /19,00€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre parmentier de patata. / 20,00€

Estofat tradicional de cérvol amb aromes de ceps. / 24,50€

Lingot  de peus de porc a la planxa sobre crema de múrgoles i aromes de Porto. / 21,00€

El nostre civet de porc senglar. / 17,50€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 14,00€

Filet de vedella amb salsa de vi de Porto. / 31,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 32,00€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 20,60€

 

 

*Nota important:

Els coulants de xocolata o avellanes, fets a casa, triguen una mitja de 15’ en coure.