Carta

 

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Consulta els al·lèrgens de la carta d’estiu

Consulta els al·lèrgens de la carta de postres estiu