Celler


Joan Sardà

13,50€

Chardonnay 100%. Vi blanc jove, gran intensitat aromàtica, amb notes florals sobre fons afruitats. A la boca és potent i dens, amb una gran estructura.Ideal amb bacallà, mariscs, peixos al forn i foies.

D.O. Penedès

Trio

17,00€

Chardonnay i Macabeu i Muscat. En boca entrada fresca amb aromes afruitades, pas per boca alegre amb un reregust amb records a romaní i una lleugera fruita amb nota d’almíbar. Intens aroma floral.

D.O. Penedès

Xitxarel·lo

17,40€

Xarel·lo 100%. Aromes de fruita blanca madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs de fonoll i gessamí. Plats de marisc i peix, amanides de pasta, sushi, arrossos, risottos, i carns blanques.

D.O. Penedès

Heus de la Vinyeta

14,20€

Macabeu, Garnatxa blanca, Xarel·lo i Muscat. Elevada intensitat aromàtica, potent. Sensacions fruitoses amb una persistència final d’aromes cítriques. Bona combinació amb formatges de cabra.

D.O. Empordà

Te la dedico

Garnatxa Blanca i Chenin Blanc.Aromes de poma verda, préssec de vinya, albercoc, flors blanques i herbes aromàtiques. Apareixen sabors de nous i avellanes amb un toc de mel de romaní.

Abadal

18,70€

Picapoll 100%. Vi de gran amplitud a la boca i suggerent complexitat fruitosa i floral. Pinya i aranja sobre gessamí i albercoc.

D.O. Bages

Més que paraules

Picapoll, Sauvignon Blanc i Chardonnay. Sorprenent vi amb un cupatge molt especial. Fi i elegant, amb aromes tropicals i de fruita. Llarg i golós, per aperitius, arrossos, peix i marisc.

Edetària Blanc

30,45€

Garnatxa Blanca i Macabeu. Intens i complex, amb aromes de caràcter mineral mesclats amb fruita blanca i verda. Petits tocs florals i especiats. Subtils torrats i fumats de fons. Sec i cremós, sedós i glicèric. Bona acidesa i justa fescor.

D.O. Terra Alta

Heretat sabartés

17,60€

Ull de Llebre, Syrah i Merlot. Aroma intensa i afruitada de melmelades de gerds i prunes sobre notes que denoten joventut. Marida amb embotits i formatges, plats de pasta, ceps i carns.

D.O. Penedès

Joan Sardà Criança

Merlot i Cabernet Sauvignon. Intens amb notes de fruita madura amb aromes de vainilla i regalèssia. Paladar ampli amb matisos de fruites confitades. Per acompanyar plats de pasta, carn i peix.

D.O. Penedès

Vinya Sardà

10,00€

Merlot i Ull de Llebre. Fruita vermella madura, i fruita negra. En boca entrada suau, volum i persistència. Carns, patés i formatges.

D.O. Penedés

Joan Sardà Reserva

Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. En la seva complexa aroma hi destaquen notes de confitura de fruita i aromes de criança (vainilla i torrats). Adequat per acompanyar carns i formatges.

Duet Varietal

16,65€

Syrah i Ull de Llebre. Curta criança en barrica, complexe, amb aromes afruitades, notes especiades i torrades. En boca es presenta potent, saborós amb tanins madurs i notes torrades.

D.O. Penedès

Maius 2009

Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon. Notes de fusta, fumats, xocolata i fruites vermelles. Entrada en boca elegant. Combina amb carn de porc, purés de patates i llegums.

La Formiga de Vellut

19,70€

Garnatxa, Carinyena i Syrah. Aroma complexa on destaca la maduresa de fruites vermelles i préssec, amb lleugeres i notes cítriques. A la boca és ple, carnós i envellutat, amb predomini de la frescor.

D.O. Priorat

Vinya Sardà Rosat

12,50€

Merlot 100%. Destaca la fruita vermella, maduixes sobre un fons floral. Intensitat aromàtica mitja. Harmonitza amb aperitius, entrants suaus, amanides, rissotto, carns blanques, pasta.

D.O. Penedès

ROSAT DE LLÀGRIMA MAS COMTAL

16,85€

Merlot 100%. Maduixa amb tocs cítrics, amb un rerefons mentolat i d’herba molt fresc i amb un punt llaminer. Marida amb l’aperitiu, xarcuteria fina, peix i carns suaus, arrossos i fideuades.

D.O. Penedès

Gramona Moustillant

15,20€

Syrah i Merlot. Fruita fresca del bosc, llaminer, alegre, retrogust intens i agradable acidesa. Per acompanyar l’aperitiu, amanides fresques, mariscs i peix.

D.O. Penedès

Raimat 2008

Syrah 100%. Aroma intensa de pruna, móres i notes florals, equilibrats aromes de criança que recorden a vainilla, espècies com el pebre. Entrada elegant i amb un pas agradable.

Raimat 2007

19,35€

Cabernet Sauvignon 100%. Bona intensitat aromàtica, fruita vermella, envoltat de làctics, vainilla i torrats. Entrada suau i agradable. Tanins fins, no del tot integrats que li otorguen un punt d’astringència.

D.O. Costers de Segre

Mutis a la Gàbia

Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot. Bona intensitat, amb fruita vermella fresca i records a espècies dolces, vainilla i tocs vegetals. Entrada fresca amb bona acidesa.

Ull de Molins

12,50€

Garnatxa 100%. Intensitat alta, amb records de fruites del bosc i espècies. Es perceben els tanins madurs i suaus i otorguen cos i personalitat. La via retronasal és persistent.

D.O. Montsant

Solà Fred Masroig

14,15€

Samsó 100%. Negre jove de gran intensitat colorant. Molt aromàtic, flexible, amb gust de fruites madures. En boca és fresc, amb volum, molt equilibrat, amb un post-gust llarg.

D.O. Montsant

Petites Estones

20,25€

Garnatxa i Carinyena. Aromes primaris, cirera madura, maduixes, notes especiades i balsàmiques. En boca es presenta suau, fresc, amb bona acidesa, fruita fresca, prunes i vainilla.

D.O. Montsant

Itant Negre

16,50€

Garnatxa 100%. Nas d’intensitat mitjaalta en el que destaca una sucosa fruita, vermella i negra, madura i carnosa. En boca, sorprenent sedositat, amb bona càrrega de fruita i una acidesa refrescant.

D.O. Montsant

La Pierola Castellbisbal

16,45€

Merlot i Garnatxa. Un vi que recull la tradició vitivinícola de Castellbisbal.

L’EQUILIBRISTA

19,50€

Syrah, Carinyena i Garnatxa. Criança, complexe amb aromes afruitades, cítriques, fruita negra madura, anissades, fusta de cedre, vainilla i tabac. Cremós, llaminer, estructurat amb notes afruitades.

D.O. Catalunya

Llavors

17,60€

Samsó, Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc. Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura. Molt equilibrat en boca, tanins fins, molt integrats.

D.O. Empordà

Geum

Merlot 100%. Notes de fruits vermells del bosc amb aromes balsàmiques sobre un lleuger fons d’espècies. En boca, vivaç i estructurat amb un agradable post-gust. Marida amb arrossos, caça menor i aus.

D.O. Empordà

Abadal

17,35€

Cabernet franc i Ull de Llebre. Aromes afruitades, fruita negra i vermella, tofee i albercoc. Fresc en boca, potent, notes afruitades i minerals. Carns vermelles, estofats, rostits i graellades i formatges.

D.O. Bages

Exibis

Cabernet Sauvignon i Samsó. Aromes de fruites vermelles i negres madures, amb tocs d’herba fresca i espècies. En boca entrada suau i vellutada, amb taní dolç i madur, acompanyat d’una bona acidesa que refresca el conjunt.

D.O. Bages

Més que Paraules

17,25€

Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot. Molt equilibrat i bona intensitat. Les notes herbàcies i les flors aromàtiques donen pas a una fruita madura. Fresc i fons balsàmic. Carns, caça menor, bolets.

D.O. Bages

Albariño Fefiñanes

20,50€

Albariño 100%. Aromes a poma i prèssec amb flors atlàntiques i fiunes herbes. Elegant, ampli i fresc. Ideal per aperitius, marisc, peix i fomatges.

D.O. Rías Baixas

Albariño Doña Luci

16,60€

Albariño 100%.

D.O. Rías Baixas

Luis Cañas

15,15€

Viura i Malvasia. De color groc daurat, combina tons florals i de fruita. En paladar és sec i amb la acidesa justa. Per marisc, peix, arrossos i formatges fresc i blau.

D.O. Rioja

Martin Codax

18,65€

En nas destaquen aromes florals, fruita cítrica i de polpa blanca. En boca amb sabor ampli, i amb acidesa ben integrada. Marisc, peix i carn blanca.

D.O. Rías Baixas

Protos

14,60€

Verdejo 100%. Intens i franc en nas, fi, amb aromes d’herbes aromàtiques, fruita tropical i tocs herbacis de fonoll. Sec i amb una viva acidesa, fresc. Arrossos i pastes amb peix i marisc.

D.O. Rueda

El Pícaro

15,55€

Ull de Llebre 100%. Vi jove amb intens aroma de fruits negres, mores i aranyons, dominat sobre les fruites vermelles i les notes minerals, fresc, però complexe. En boca sensacions afruitades i amb cos, sensacions llamineres.

D.O. Toro

Viñas del Vero criança

16,65€

Tempranillo i Cabernet Sauvignon. En nas predomina la seva fruitositat, fruites vermelles sobre un fons de torrats i làctics amb notes de violetes. En boca és fresc, gustós i estructurat, amb tocs de fusta.

D.O. Somontano

Hacienda López de Haro criança

13,90€

Tempranillo, Garnatxa tinta i Graciano. Rodó, amable i expressiu. Vi intens, amb agradable aroma on destaquen la fruita madura. En boca és suau, expressiu, i elegant. Equilibrat.

D.O. Rioja

Luis Cañas

18,40€ / 14,15€

Ull de Llebre (Tempranillo) i Garnatxa. Vi complexe i ben estructurat. Notes balsàmiques i records de fusta fina. Entrada suau en boca, envellutada on apareix notes de fruita vermella.

D.O. Rioja

Protos

22,20€

Tempranillo 100%. Aroma de fruita madura amb tons especiats, amb torrats de roure. Per carn, caça, pastes i arrossos amb carn.

D.O. Ribera del Duero

Protos

18,50€

Tempranillo 100%. Aromes subtils a fruites vermelles amb fons de matisos de vainilla procedents de la fusta. Matisos afruitats deixant una sensació llarga i elegant.

D.O. Ribera del Duero

Agustí Torelló Mata Brut Reserva

16,50€

Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma neta, afruitada, notes de caramel, fons d’herbes i tocs balsàmics. Ideal per aperitius, peixos, cremes de marisc, carns blanques, formatges i postres.

D.O. Cava

Barrica d’Agustí Torelló Mata

25,50€

Macabeu 100%. Aroma intensa , notes afruitades de poma verda, amb tocs balsàmics, torrats i especiats pel pas perbóta. Acompanya el pernil, peix i marisc, risottos, fumats, foie, carns i formatges.

D.O. Cava

Kripta d’Agustí Torelló Mata

49,00€

Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma neta, franca, amb notes de fruita madura, vainilla i matisos torrats amb un fons balsàmic i fumat. Marida amb caviar, fumats, peixos, carns, foie i formatges curats.

D.O. Cava

Mascaró Pure Brut Nature

18,55€

Macabeu i Parellada. Elegant expressió de fruites. Molt sec en boca, tònic i a la vegada equilibrat i amb estructura. Bona permanència i final agradable. Bona intensitat, molta cremositat.

D.O. Cava

Imum Emendis Brut Nature

15,30€

Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Aromes de sotabosc, notes de fruita cítrica i dolça amb darrer gust d’ametlla sense torrar. Acompanya peix gras, cuina elaborada de carn, pasta fresca, bolets, embotits.

D.O. Cava

Joan Sardà Brut Nature Reserva

14,65€

Macabeu, Xarel.lo i Parellada. Aroma afruitat, fresc i amb tocs torrats de les llevadures i fruits secs. Marida amb peix i marisc, fumats, sopes, cremes, formatges frescos i verdures gratinades i cuites.

D.O. Cava

Joan Sardà Millenium Gran Reserva

19,50€

Macabeu, Xarel.lo i Parellada. Aroma complexa, neta i atractiva. En boca és rodó i refrescant. La llarga criança el configura com un cava indicat per acompanyar tot un àpat des de l’aperitiu a les postres.

D.O. Cava

1714 Brut Nature Reserva

17,50€

Macabeu, Xarel.lo i Parellada. Aroma afruitada, fresca, amb tocs torrats dels llevats i fruits secs. La bombolla és fina, elegant i ben integrada, el carbònic és cruixent en boca.

D.O. Cava

Vallformosa Brut Nature

18,65€

Macabeu, Xarel·lo, Parellada. Chardonnay. Notes de fruita, amb tocs florals i lleugers aromes de criança, pastisseria i anissats. Afruitat, untuós, sec i a la vegada fresc. Per aperitius, fumats peix i marisc.

D.O. Cava

Mascaró Ambrosia Semisec

19,50€

Macabeu, Parellada, Xarel·lo. Entrada rotunda i amb cos, amb un clar domini de fruita dolça i almibarada, i notes de flors blanques. Carbònic amb grata sensació cremosa, acidesa compensada.

D.O. Cava

Vilarnau Gran Reserva

18,80€

Macabeu, Parellada i Chardonnay. Aromes de fruits madurs i de criança amb records de fruits secs torrats i fustes de roure. Postgust de reposteria i fruites madures. Arrossos de peix, foie, marisc, i postres dolces.

D.O. Cava

Recaredo Brut Nature

26,95€

Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Cava lluminós i molt fi. Dominen els tons balsàmics i la fruita madura. Les fruites cítriques imperen a una boca molt viva i fresca, alhora que seriosa i estructurada.

D.O. Cava

Gramona Imperial

23,65€

Xarel·lo, Macabeu i Chardonnay. Subtil perfum de poma, galeta, espècies, flors i brisa marina. Aroma de fruits madurs i fruits secs. Cava versàtil que es pot prendre durant tot l’àpat fins les postres.

D.O. Cava

Llopart Brut Nature

20,00€

Xarel·lo, Parellada, Macabeu i Chardonnay. Notes afruitades. Lleuger i fi, bombolla fina, completament sec, suau i amb agradables matisos de criança. Per acompanyar qualsevol plat.

D.O. Cava

Rosat D’emendis Brut Rosé

15,75€

Pinot Noir. Aromes de fruita silvestre, notes de lleugera criança. Entrada lleugerament picant amb notes especiades. Ideal per aperitius, canapès, salmó, marisc, sushi i qualsevol tipus de pastisseria.

D.O. Cava