Els nostres segells

ELS NOSTRES SEGELLS

cuiners i cuineres km0

A Can Campanyà es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible. Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

Veure més >

 


CERTIFICACIó biosphere

Biosphere per restauració és una certificació de sostenibilitat turística dissenyada perquè establiments de restauració millorin el seu rendiment i puguin oferir experiències culinàries més autèntiques i sostenibles, i garantir un equilibri adequat entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental. S’assegura que l’entitat certificada porta a terme una activitat pròpia d’un nou model de turisme no agressiu, reportant beneficis significatius per a la pròpia entitat, la societat i el medi ambient.

Veure més >


Marca Cuina catalana

El Projecte Marca Cuina Catalana va néixer l’any 2001 des de l’Institut Català de la Cuina i la Fundació Viure el Mediterrani emmarcat en un procés més ampli d’estudi, reflexió i promoció de la cuina catalana, marcat, entre d’altres, pels dos congressos que van tenir lloc els anys 1981-1982 i 1994-1995. La primera fase es va centrar en la recopilació, la validació i l’homologació del receptari de Catalunya i amb la publicació del Corpus de la Cuina Catalana el novembre de 2006.

Veure més >