La carta de les nits d’estiu

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
A les masies després d’un dur dia de treball i calor al capvespre s’acaba buscant la fresca al voltant d’una taula amb bona teca i bon veure que omple la taula converses i risses .
Can Campanyà no sent menys servim els sopars a la terrassa , no renunciant de la cuina de sempre perquè ens porti el bon caliu a la taula.

Carta de la nits de terrassa

Per compartir

clàssics i novetats

Fingers de bacallà fregits amb maonesa amb aromes de llauna i llima. / 15,50€

Croquetes de pernil ibèric amb notes de formatge blau i pera caramel·litzada. 11,00€

Matrimoni de seitó i anxova sobre llit de tomàquet. / 19,00€

Carpaccio de peus de porc i capipota amb oli de ceps, tòfona d’estiu, textures d’ametlles torrades i reducció de Malvasia de Sitges. /15,50€

Escalivada amb bacallà i oli de romaní. / 10,50€

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates braves de Can Campanyà amb salsa rocoto. / 5,25€

Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb sucat tomàquet de penjar i *oli sarrut. 11,25€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8u).  / 9,60€

Bastonets d’albergínia eco de Ca n’Oliveró enfarinats i fregits amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Careta de porc confitada a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn. / 8,00€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Musclos al vapor al perfum d’oli de cítrics. / 10,00€

Anelles de calamar, del mar mediterrani, enfarinades i fregides. /17,25€

Pop cuit a casa  napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata. / 18,50€

Anxoves del mediterrani  fetes a casa macerada en oli d’oliva. / 18,75€

Cargols fets al nostre estil de la llauna. / 17,75 €

Carpaccio de gamba vermella de Vilanova, amb vinagreta de préssec de vinya, tocs de llima i festucs. /  24,00€

de l’hort a la taula

Llit de tartar vegetarià de tomàquet ecològic cor de bou, de Ca n’Oliveró, amb burrata, pols de festucs i notes de pesto./ 13,00€

La nostra graellada de verdures de temporada amb llàgrimes de salsa romesco. / 9,95€

Sopa de tomàquet de varietats antigues ecològiques recuperades de la masia  La Verdolaga amb timbal de escamarlà, essència de marisc, i vel gelificat d’aigua de tomàquet clarificada./   13,25€

Amanida de tomàquets de varietats antigues ecològiques recuperades de la masia La Verdolaga, amb tonyina del nord feta a casa curda a casa, ceba de figueres, seitons i piparres. / 13,85€

Sopa de meló amb notes de menta i base d’hummus pastanaga fumada amb oli de fruits vermells./ 9,80€

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquet curat, pols de pinyons, coixí de parmesà i vinagreta antiga./ 9,95€

del nostre galliner eco

Ous ecològics estrellats  sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 7,25€

Ous ecològics estrellats amb formatge de cabra i cansalada fumada, sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 8,95 €

Ous ecològics  estrellats amb foie i reducció de malvasia de sitges sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 14,00 €

Ous ecològics estrellats amb encenalls de pernil Ibèric sobre llit de patates rosses. / 12,00€

Coques al forn

Coca de quatre formatges, herbes aromàtiques, tomàquet deshidratat i cansalada fumada. / 9,90 €

Coca Can Campanyà (ceba, xampinyons, pernil dolç, olives negres, mozzarella i tomàquet). / 9,90€

Coca vegetal (tomàquet, ceba, carbassó, xampinyó, albergínia olives i brie). / 9,75 €

Coca de calçots en conserva amb formatge de cabra i salsa romesco. / 11,50€

Coca d’escalivada amb botifarra de can Quinto. / 12,50€

la nostra brasa

Peus de porc macerats en cava. / 11,50€

Xai. / 13,75€

Entrecot de vedella femella. / 23,00€

Entrecot de vedella de la Garrotxa (500 g) amb 30 dies de curació. / 28,50€

Entrecot de vedella de la Garrotxa (1000 g) amb 30 dies de curació. / 57,00€

Filet de vedella ecològic de la Garrotxa amb mantega de tòfona. / 25,30€

peix

Rap a la planxa amb verduretes a l’estil nipó. / 24,00€

Bacallà amb samfaina. / 19,50€

Bacallà amb salsa de ceps. / 22,00€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de ceba confitada i pols de pinyons. / 24,00€

Pop cuit a la brasa amb parmentier de patata del bufet blanca, ceba confitada amb notes d’anís i oli de pebre tap cortí. / 19,00€

Consulta els al·lèrgens de la carta de les nits d’estiu