La carta de les nits d’estiu

Benvingudes/ts al Restaurant Masía Can campanyà

A les masies, després d’un dur jornal, amb els dies llargs i la intensa la calor de l’estiu, al capvespre,  sempre busquem un bon raconet a la fresca.

A Can Campanyà ho fem al voltant d’una taula,  amb bona teca i bon beure,  omplint l’ambient d’engrescadores converses, agradables xerrades plenes de complicitats i somriures.

Doncs com no podria ser d’una altra manera, quan cau el dia,  servim els sopars a la nostra acollidora  terrassa, sense renunciar a la cuina tradicional, i alhora innovadora, per a trobar el caliu , buscant la fresqueta de les nits d’estiu al voltant d’una bona taula i amb la millor companyia.

 

 

CARTA

NITS DE TERRASSA

Per compartir

clàssics Per Compartir

 Patates braves de Can Campanyà amb salsa rocoto. / 6,50€

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 € ració

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 2,00€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 10,00 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (4filets). / 9,60€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00 €

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides, amb tocs de mel d’Arnes. / 6,50€

Careta de porc confitada a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn. / 9,50€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,50€

NOVETATS Per Compartir

Croc-bunyols” de  patata, bacon i formatge amb melmelada de tomàquet. / 7,50€

Timbalets d’escalivada, eco, amb bacallà esqueixat amb aromes d’oli de romaní. / 16,00€

Paté de tonyina, fet a casa, amb salsa tàrtara i pa bufat per dipejar. / 11,00€

de l’hort a la taula

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre tartar de tomàquet de varietats antigues, melmelada de cireres i notes subtils de wasabi. / 17,00€

Amanida de tomàquets ecològics de varietats antigues recuperades, de la masia La Verdolaga,amb bonítol en conserva fet a casa, ceba de figueres i piparres. / 13,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

del nostre galliner eco

Ous estrellats  sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 8,25€

Ous estrellats amb encenalls de pernil Ibèric, tallat a amà, sobre llit de patates rosses. / 18,00€

Ous ecològics estrellats, al nostre estil del ajoarriero. /14,85€

Coques al forn

Coca de quatre formatges, herbes aromàtiques, tomàquet deshidratat i cansalada fumada. / 11,30 €

Coca Can Campanyà (ceba, xampinyons, pernil dolç, olives negres, mozzarella i tomàquet). / 11,30€

Coca vegetal (tomàquet, ceba, carbassó, xampinyó, albergínia olives i brie). / 11,30 €

la nostra brasa

  Peus de porc macerats en cava. / 12,50€

Xai. / 14,85€

Entrecot de vedella ecològica (500 g), de Campdevànol, amb 30 dies de curació. / 29,65€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol / 28,80€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 21,75€

peix

El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques.

 

Bacallà glacejat amb samfaina ecològica . / 27,50€

Bacallà sobre llit de préssec de vinya en textures, amb avellanes, aromes de saüc, safrà de la Conca de Barberà i notes de llimona. / 27,50€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de crema de carbassó, allioli de tinta de calamar i pols de blat de moro. / 25,50€

Llobarro farcit de ceba confitada i bacó sobre crema de ceba vigatana. / 22,00€

 

*Nota important:  El coulant de xocolata, triga una mitja de 15’ en coure.

Consulta els al·lèrgens de la carta de les nits d’estiu