La Carta de primavera per emportar

 

Can Campanyà va a on tú vulguis

Carta per emportar

Clàssics per compartir

 

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€ (preu ració).

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50€

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00 €

*Llonganissa ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet. / 11,25€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides, amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Novetats per compartir

 

Bunyols de peix amb maionesa * pebre bord tap de Cortí. / 10,25 €

Bunyols de peus de porc amb gambes i notes de malvasia de Sitges. / 10,50€

Timbalets d’escalivada, fets amb productes de la masia ecològica de Ca n’Oliveró, amb bacallà esqueixat amb aromes d’oli de romaní. / 10,75€

Paté de tonyina, fet a casa, amb salsa tàrtara i pa bufat per dipejar. / 8,00€

Carpaccio de filet de vedella ecològica, amanida amb oli de ceps, notes de fruits vermells, pinyons i formatge de cendra d’Ullastrell. / 11,75€

Musclos cuits a la nostra brasa d’alzina, amb oli amb notes de llimona, llorer i saüc. / 8,50€

de l’hort a la taula

 

Burrata sobre llit de tartar de tomàquets ecològics de varietats antigues de La Verdolaga, notes de pesto i pols de festucs. / 13,75€

Amanida de tomàquets ecològics de varietats antigues recuperades, de la masia La Verdolaga, amb bonítol en conserva fet a casa, ceba de figueres i piparres. / 13,90€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

Crema de tomàquet de varietats antigues, amb ou cuit a baixa temperatura i textures de pernil. / 10,25€

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquet curat, pols de pinyons, coixí de formatge de cabra d’Ullastre i vinagreta antiga. / 9,75€

arrossos i pasta

 

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Spaghettis de pasta fresca, saltats amb gamba vermella i aromes d’all i bitxo. / 15,90€

Fideuada de la casa acompanyada d’allioli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli (mínim 2 pax). / 26,00€ (preu ració).

Arròs sec de llamàntol (1/2 per persona). (mínim 2 pax). / 29,00€ (preu ració).

Arròs sec de botifarra de Can Quinto, amb sèpia i calamars del Mediterrani, amb mix d’alliolis i un petit vel fi d’escamarlans. (mínim 2 pax). /19,80€ (preu ració).

Arròs tradicional de pollastre amb conill. (mínim 2 pax). / 15,50€ (preu ració).

Arròs de verdures i hortalisses ecològiques de Ca n’Oliveró. (mínim 2 pax). / 14,00€ (preu ració).

 

*Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure una mitja d’ uns 20’.

 

De la terra a la brasa d’alzina

 

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de Campdevànol, de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

 

*El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques.

 

Bacallà amb samfaina ecològica de l’hort de Ca n’Oliveró. / 25,00€

Bacallà glacejat amb maionesa de llima sobre llit de chutney de meló. / 25,00€

Bacallà sobre llit de préssec de vinya amb avellanes, aromes de canyella,

safrà de la Conca de Barberà i notes de soja. / 27,00€

Llenguado amb salsa de llimona, amb pols d’ametlles torrades d’Ullastrell. / 28,25€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de crema de carbassó,

allioli de tinta de calamar i pols de blat de moro. / 24,00€

Pop cuit a la brasa amb parmentier de patata del bufet blanca, pebre vermell del tap corti

i ceba caramel-litzada amb tocs d’anís. / 19,00€

Tagliatelle de sèpia cuita a Baixa temperatura amb “bolonyesa” de presa ibérica. / 26,00€

*Caldereta de Llagosta (només per encàrrec 48h abans) / (mínim 2 pax) i preu segons mercat.

 

 

de la terra al fogons de l’avia

 

Espatlletes de conill guisades a foc lent amb albergínia de Ca n’oliveró, finalitzada amb picada tradicional. / 14,25€

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Terrina de mil fulls de peus de porc i gambes, amb salsa d’essència de marisc i pols d’avellana d’Ullastrell. / 19,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50

 

*Nota important: El coulant de xocolata, triga una mitja de 15’ en coure.