La Carta de primavera per emportar


Can Campanyà ve a on tu vulguis 

A causa de l’estat d’excepcionalitat derivat per la pandèmia de la COVID-19, constantment ens veiem tots a adaptar-nos a les noves normes i horaris que ens apliquen .

Malgrat els recents canvis de desescalada continuem oferint els serveis de delivery i take away.

Per aquest motiu nosaltres continuarem treballant, mantenint, com sempre hem fet, totes les pautes de seguretat alimentaria, per tal que tinguin total garantia que el menjar que vinguin a recollir o els hi portem complirà les mateixes condicions que quan el mengen en el nostre restaurant.

Realment sentim molt aquesta modificació que ens obliguen a prendre, però esperem que aquestes mesures ajudin a frenar el creixement de contagis que s’han viscut darrerament. Una vegada més, agraïm la confiança dipositada en nosaltres.

 

 

Carta per emportar

 

Clàssics i novetats per compartir

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre  bord tap de Cortí./ 18,50

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació,  amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. /23,00 €

*Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet. / 11,25€

Cargols al nostre estil de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. /16,00 €

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

De l’hort DIRECTament la taula

Amanida de burrata amb crudités de nabius, maduixots, melmelada de llimona, notes de pesto de pastanaga, núvol de formatge de cendra, festucs i oli de brasa d’alzina amb notes de *safrà de la Conca i bitxo. / 14,50€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€

 

arrossos i PASTA

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. / 14,00€

Caneló d’ànec, amb peres cuites a baixa temperatura i notes de rostit. / 14,50€

Tagliatelle fets de pasta fresca, amb pesto de pastanaga cuita a la brasa, notes d’oli picant i

núvol de formatge de cendra d’Ullastrell. / 10,75€

Fideuada negra de la casa acompanyada d’all i oli. (mínim 2 pax). / 13,00€ (preu ració).

Arròs mar i muntanya de sèpia i botifarra de Can Quinto. (mínim 2 pax). /19,80€ (preu ració).

Arròs de rogers amb notes de maionesa de wasabi. (mínim 2 pax). /17,85€ preu ració).

Arròs de costella i papada ecològica confitada, de Can Salgot, amb *ventre d’ossos  de Canadell Pi, i perfum de plantes aromàtiques del nostre jardí. (mínim 2 pax). /18,75€ preu ració).

 

Nota: En el cas de demanar fideuada o arrossos, el client haurà de deixar un dipòsit de 20,00€ que els será retornat a l’instant, quan se’ns hagi retornat la paella.

del mar

Bacallà amb salsa de múrgoles. / 22,00€

Bacallà amb crema de pèsols ecològics, de Ca n’Oliveró, sobre llit de saltat botifarra negra i papada de Can Salgot amb notes d’oli de menta del nostre jardí./ 22,65€

Bacallà a la llauna, sobre hummus de cigró menut i bastonets d’ametlla torrada. / 19,90€

Bacallà glacejat amb all i oli de romaní sobre llit de samfaina, fet amb

verdures ecològiques de Ca n’Oliveró. / 20,00€

Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00

Rap a l’all cremat / 24,00

Calamar del Mediterrani a la planxa sobre llit de mongetes de varietats antigues, amb saltat de botifarra negra, papada de Can Salgot, ceba confitada i notes maonesa de ceba i reducció de ratafía. / 24,25€

 

de la terra als fogons de l’àvia

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50

 

propostes dolces diferents per sorprendre els petits i grans de la casa

El nostre flam d’ou sobre sorra de carquinyoli d’Ullastrell i raig de patxaran fet a casa. / 5,60€

Fruita de temporada. / 5,10€

Pastís de formatge casolà. / 7,00€.

Mató d’Ullastrell amb mel d’Arnes. / 7,00

El nostre pastís Tatin amb gelat de vainilla. / 7,00€

Coc banyat amb almívar de bergamota, farcit de crema de mascarpone i subtils notes de menta i rom. / 7,00

 

 

NOTA:

  • Les comandes únicament es podran fer via telefònica 93 772 0723 abans de les 12:45h.
  • La recollida no pot ser entre les 13:30 i les 15:00 hores
  • Aconsellem venir a buscar el menjar per garantir que el podreu degustar a  casa a l’hora desitjada.
  • Només ho portarem a casa els migdies i a la població de Castellbisbal amb un suplement de 5€ per comanda.
  • La comanda mínima, per dur-ho a casa, ha de ser de 25,00€.
  • El pagament únicament es realitzarà amb targeta, un cop s’entregui la comanda.
  • El menjar s’entregarà dins de tuppers, els podeu rentar i reutilitzar després a casa vostra.
  • Alguns plats poden tenir algunes modificacions visuals, respecte al servei que fem a casa degut al continent on anirà el menjar.