La Carta de Primavera

 

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

 

Carta de Primavera

Clàssics i novetats per compartir

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates xips artesanes de la casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,00€

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50€

Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,50€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols a la llauna. / 17,75€

*Llonganissa ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 11,25€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. / 16,00€

Paté de campagne fet a la masia acompanyat de torradetes. / 11,00€

La nostra crema catalana de foie amb trencadís de sucre cremat. / 11,50€

Carxofes del Prat enfarinades i fregides. /12,50€

De l’hort a la taula

Amanida de burrata, amb melmelada de tomàquet, pesto i coixí de parmesà ratllat. / 12,40€

Graellada verdures i hortalisses de temporada amb llàgrimes de salsa romesco. / 9,95€

Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’Oliveró. / 13,50€

Escalivada amb bacallà esqueixat amanit amb oli de romaní. / 10,50€

Pasta i Arrosos

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel tofonada. / 11,50€

Caneló de pollastre de pagès  amb ceba tendra i essència de rostit. / 11,00€

Caneló de bolets amb beixamel d’essència de bolets. / 12,50€

Caneló de cèrvol. / 10,50

Fideuada. (mínim 2 pax).  / 13,00€ (preu ració).

Raviolis de bolets amb salsa de múrgoles. / 12,95€

Arròs del senyoret. (mínim 2 pax). / 21,00€ (preu ració).

Arròs de sèpia, amb calamar de potera i carxofes del Prat. (mínim 2 pax). /19,80€(preu ració).

Arròs de costella de porc confitada de Can Salgot amb calçots, bolets

 i ventre d’ossos de Canadell i Pi (mínim 2 pax). / 17.50€ (preu ració).

De la terra a la brasa d’alzina

Conill. / 11,50€

Xai. / 13,50€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,00€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 19,50€

Entrecot de vedella femella. / 22,00€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada

 amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

Del mar

Bacallà amb salsa de ceps. / 21,00€

Calamar del Mediterrani farcit a l’estil dels pescadors de Tossa de mar. / 24,00€

Bacallà a la llauna sobre llit de mongetes de varietat antiga, de Can Tabaquet,

 al perfum de *safrà de la Conca. / 22,00€

Bacallà amb samfaina de l’hort de Ca n’Oliveró. / 19,50€

Bacallà amb allioli glacejat sobre llit d’escalivada. / 19,50€

Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 28,25€

Rap a l’all cremat / 24,00€

De la Terra als fogons de l’àvia

De la terra als fogons de l’àvia

Favetes ecològiques de Ca n ’Oliveró a la catalana. / 17.50€

 Pèsols ofegats amb sèpia, essència de marisc, aromes d’anís i botifarra negra. / 18.50€

Pollastre rostit amb bolets i aromes de tòfona negra. / 20,65€

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Cigró menut de Can Tabaquet guisats amb “callos” com es feia a la masia. / 15,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura

i finalitzada al forn / 29,50€

Consulta els al·lèrgens de la carta de primavera 2020 RESTAURANT