La Carta de tardor

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta de tardor

 

Clàssics i novetats per compartir

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut /2,85€

Patates xips artesanes de la casa.  1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). 9,60€

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50€

Anxoves fetes a casa, curació 1 any amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). /18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols fets a la nostra interpretació de la llauna. / 17,75€

*Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 11,25€

Bunyols de bacallà amb pil pil d’all negre. / 16,00€

Carpaccio d’escamarlans, amb gotes d’essència d’escamarlans i pols de pinyons torrats. / 23,00€

Bastonets d’albergínia blanca de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Brandada de bacallà acompanyada de melmelada de pebrots i torradetes. / 9,50€

Ou ecològic escalfat, amb llit de bolets de temporada saltejats amb cansalada confitada, sobre llit de parmentier fet amb patata del bufet./ 10,95€

Ous estrellats ecològics amb saltat de bolets de temporada i cansalada sobre patates rosses tallades mà. / 11,50€

De l’hort a la taula

Amanida de burrata, amb magrana, crudités de pastanaga i remolatxa, figa en conserva, pesto, coixí de parmesà ratllat i pols de blat de moro amb notes de safrà i picant molt suaus. / 13,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€

Amanida de tardor amb pernil d’ànec artesà, làmines de rovellons en escabetx, encenalls de formatge de cendra d’Ullastrell i notes d’oli de mel d’arnes. / 11,50€

Alberginia llistada ecològica de la Verdolaga, farcida de formatge de cabra d’Ullastrell sobre parmentier de carbassa i notes de coulis de fruits vermells. / 8,50€

Rovellons a la brasa. / 18,00€

Arrossos i pasta

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel. /14,00€

Caneló de bolets de temporada gratinats i sobre beixamel. /13,25€

Fideuada negra amb allioli. (mínim 2 pax).  / 13,50€ (preu ració).

Arròs del senyoret. (mínim 2 pax).  / 21,00€ (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb la varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / 21,50€ (preu ració).

Arròs de costella confitada amb bolets de temporada i ventre d’óssos. (mínim 2 pax). / 18,75€ (preu ració).

Arròs de figues amb magret d’ànec. (mínim 2 pax). / 19,85€ (preu ració).

 

Vetllem per la qualitat dels nostres productes i la seva manipulació per això fem al moment l’arròs i triga en coure 20`.

de la terra a la brasa d’alzina

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita amb una primera cocció a baixa temperatura i finalitzada al nostre forn de brasa d’alzina. un toc fumat gràcies a la nostra brasa d’alzina./ 29,50€

 

del mar

Bacallà amb allioli glacejat. / 19,95€

Bacallà amb salsa de ceps. / 22,00€

Bacallà a la mel d’Arnes i coulis de mandarina amb pols de festucs. / 19,65€

Llenguado a la meunière a l’estil de Can Campanyà. / 29,00€

Rap a l’all cremat / 24,00

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de mongetes del ganxet saltejades amb botifarra negra, notes d’anís i saltat de bolets de temporada./ 24,00€

de la terra als fogons de l’àvia

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges i sobre llit de patates rosses, tallades a mà fregides en oli d’oliva . / 17,25€

Mil fulls, de terrina de peus de porc i gambes, amb crosta cruixent, salsa d’essència de marisc i pols d’avellana d’Ullastrell. / 19,75€

El nostre civet de porc senglar. / 17,85€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita amb una primera cocció a baixa temperatura i finalitzada al seu gust: al forn o  amb un toc fumat gràcies a la nostra brasa d’alzina. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€