La Carta de tardor
FESTES DE NADAL
A causa de l’estat d’excepcionalitat derivat per la pandèmia de la COVID-19, constantment ens veiem tots a adaptar-nos a les noves normes i horaris que ens apliquen .
Malgrat els recents canvis de desescalada continuem oferint els serveis de delivery i take away
Mantenim el servei de carta al restaurant complint les normes de ventilació i capacitat, això ens obliga a gestionar-lo exclusivament sota reserva al 937720723, amb l’horari imposat que ens permet atendre’ls de 13 a 15:30 fora d’aquest horari només us podem oferir per recollir o per emportar
Nnosaltres continuarem treballant, mantenint, com sempre hem fet, totes les pautes de seguretat alimentaria, per tal que tinguin total garantia que el menjar que vinguin a recollir o els hi portem complirà les mateixes condicions que quan el mengen en el nostre restaurant.
Realment sentim molt aquesta modificació que ens obliguen a prendre, però esperem que aquestes mesures ajudin a frenar el creixement de contagis que s’han viscut darrerament. Una vegada més, agraïm la confiança dipositada en nosaltres.
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.
Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.
Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta de Festes de Nadal
Clàssics i novetats per compartir
Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€/ració.
Patates xips artesanes de la casa fregides en oli d’oliva. / 1,85€
Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60€
Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€
Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí. / 18,50€
Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€
Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€
Cargols a la nostra interpretació de la llauna. / 17,75€
Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. / 16,00€
La nostra crema catalana de foie amb trencadís de sucre cremat i compota de poma de muntanya. / 13,50€
Carxofes ecològiques del Prat enfarinades i fregides. / 12,50€
De l’hort a la taula
Amanida de burrata, amb crudités de pastanaga, remolatxa, carbassa confitada,
pesto i coixí de parmesà ratllat. / 13,00€
La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€
Carxofes ecològiques del Prat a la brasa amb vinagreta. / 9,95€
Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’ Oliveró. / 13,50€
Arrossos i pasta
Brou tradicional amb galets i mini pilotilles. / 8,50€
El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel amb notes de tòfona melanosporum. /14,00€
Arròs del senyoret (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).
Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).
Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.
Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure 20’.
de la terra a la brasa d’alzina
Xai. / 13,75€
Costelletes de cabrit. / 19,95€
Filet de vedella. / 25,30€
Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€
Peus de porc marinats al cava. / 11,50€
Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€
Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€
Cuixa o espatlla de cabrit amb una primera cocció a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€
del mar
Bacallà amb salsa de ceps. / 22,00€
Bacallà a la mel d’Arnes, amb avellanes torrades, notes de mandarina i oli de farigola. / 19,95€
Bacallà amb crema de calçots ecològics, oli de nyora i picada. / 19,95€
Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00€
Rap a l’all cremat. / 25,00€
Calamar del Mediterrani farcit a l’estil dels pescadors de Tossa de mar. / 24,00€
de la terra als fogons de l’àvia
Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€
Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€
Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€
Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€
Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn / 29,50€
Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€