La Carta de tardor

FESTES DE NADAL

A causa de l’estat d’excepcionalitat derivat per la pandèmia de la COVID-19, constantment ens veiem tots a adaptar-nos a les noves normes i horaris que ens apliquen .
Malgrat els recents canvis de desescalada continuem oferint els serveis de delivery i take away
Mantenim el servei de carta al restaurant complint les normes de ventilació i capacitat, això ens obliga a gestionar-lo exclusivament sota reserva al 937720723, amb l’horari imposat que ens permet atendre’ls de 13 a 15:30 fora d’aquest horari només us podem oferir per recollir o per emportar
Nnosaltres continuarem treballant, mantenint, com sempre hem fet, totes les pautes de seguretat alimentaria, per tal que tinguin total garantia que el menjar que vinguin a recollir o els hi portem complirà les mateixes condicions que quan el mengen en el nostre restaurant.
Realment sentim molt aquesta modificació que ens obliguen a prendre, però esperem que aquestes mesures ajudin a frenar el creixement de contagis que s’han viscut darrerament. Una vegada més, agraïm la confiança dipositada en nosaltres.

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta de Festes de Nadal

 

Clàssics i novetats per compartir

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85€/ració.

Patates xips artesanes de la casa fregides en oli d’oliva. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60€

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí. / 18,50

Anxoves fetes a casa, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols a la nostra interpretació de la llauna. / 17,75€

Bunyols de bacallà amb salsa romesco feta amb fruits secs d’Ullastrell. / 16,00€

La nostra crema catalana de foie amb trencadís de sucre cremat i compota de poma de muntanya. / 13,50€

Carxofes ecològiques del Prat enfarinades i fregides. / 12,50€

De l’hort a la taula

Amanida de burrata, amb crudités de pastanaga, remolatxa, carbassa confitada,

pesto i coixí de parmesà ratllat. / 13,00€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada amb notes de salsa romesco. / 9,95€

Carxofes ecològiques del Prat a la brasa amb vinagreta. / 9,95€

Amanida xató feta amb escarola de cabell d’àngel de Ca n’ Oliveró. / 13,50€

Arrossos i pasta

Brou tradicional amb galets i mini pilotilles. / 8,50€

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel amb notes de tòfona melanosporum. /14,00€

Arròs del senyoret (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).

Arròs caldós de llamàntol fet amb varietat Carnaroli (mínim 2 pax). / 21,50 (preu ració).

 

Vetllem per la qualitat de tots els nostres productes i la seva millor manipulació per obtenir el millor resultat.

Per aquest motiu cada arròs que ens demanen el fem al moment i triga en coure 20’.

 

de la terra a la brasa d’alzina

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella. / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella ecològica de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit amb una primera cocció a baixa temperatura i finalitzada amb un toc fumat gràcies al nostre forn de brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

Bacallà amb salsa de ceps. / 22,00€

Bacallà a la mel d’Arnes, amb avellanes torrades, notes de mandarina i oli de farigola. / 19,95€

Bacallà amb crema de calçots ecològics, oli de nyora i picada. / 19,95€

Llenguado a la taronja amb espina cruixent. / 29,00€

Rap a l’all cremat. / 25,00€

Calamar del Mediterrani farcit a l’estil dels pescadors de Tossa de mar. / 24,00€

 

de la terra als fogons de l’àvia

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges, sobre llit de patates rosses tallades a mà i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Melós de vedella guisat amb bolets sobre llit de parmentier de patata. / 18,85€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita primer a baixa temperatura i finalitzada al forn / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€