La Carta d’estiu

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
Fa cinquanta anys, el Batista i la Teresina van encendre els fogons cuinant com sabien, amb molta il·lusió i amb el cor, buscant els millors aliments i els millors productors. Seguint els seus passos, formem part d’una gran família de Cuiners i cuineres de km0
Acabes d’arribar a un restaurant Km0 d’Slow Food… saps què vol dir?
Doncs que cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesía propera i ecològica, utilitzem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.

Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients trobin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

A la nostra carta hi transmetem els nostres principis. Hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte,
innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana.
Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client,
oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Carta d’estiu

 

Clàssics i novetats per compartir

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 €/ració.

Patates xips artesanes de la casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60€

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i * pebre del tap cortí./ 18,50€

Anxoves fetes a casa, curació 1 any amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00€

Cargols fets a la nostra interpretació de la llauna. / 17,75€

*Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb

tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 11,25€

Bunyols de bacallà amb notes de romesco i pols de bacallà.  / 16,00€

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Carpaccio de gamba vermella de Vilanova, amb vinagreta de préssec de vinya,

tocs de llima i festucs./ 24,00€

Carpaccio de peus i capipota de porc amb oli de ceps, tòfona fresca d’estiu, textures d’ametlles torrades i reducció de Malvasia de Sitges./ 15,50€

Careta de porc confitada a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn./ 8,00€

“Matrinomini” d’anxoves i seitó en vinagre, fetes a casa, amb tomàquet ratllat de varietat antiga i ecològic

amb pa de coca torrat (6 filets en total)/ 19,00€

Escalivada feta amb productes de la biomasia ecològica de Ca n’Oliveró

amb bacallà esqueixat amb oli de romaní. / 10,50€

 

De l’hort a la taula

Llit de tartar vegetarià de tomàquet ecològic cor de bou, de Ca n’Oliveró, amb burrata,

pols de festucs i notes de pesto./ 13,00€

La nostra graellada de verdures de temporada amb llàgrimes de salsa romesco. / 9,95€

Sopa de tomàquet de varietats antigues ecològiques recuperades de la masia  La Verdolaga amb timbal de escamarlà, essència de marisc, i vel gelificat d’aigua de tomàquet clarificada./ 13,25€

Amanida de tomàquets de varietats antigues ecològiques recuperades de la masia La Verdolaga,

amb tonyina del nord feta a casa curda a casa, ceba de figueres, seitons i piparres. / 13,85€

Sopa de meló amb notes de menta i base d’hummus pastanaga fumada

amb oli de fruits vermells./ 9,80€

Carpaccio de carbassó ecològic de Ca n’Oliveró, amb tomàquet curat, pols de pinyons,

coixí de parmesà i vinagreta antiga./ 9,95€

Amanida tèbia de mongeta verda perona, amb un ou ecològic escalfat, amanit amb oli soja,

cametlla torrada i sèsam./ 14,00

Arrossos i pasta

El nostre tradicional caneló de rostit amb beixamel i tòfona fresca d’estiu. / 14,00€

Caneló d’ànec amb beixamel, sobre llit de pera i coulis de fruits veremells. / 14,50€

Raviolis de bolets amb salsa de ceps. / 12,50€

Fideuada negra amb allioli. (mínim 2 pax). / (preu ració). 13,50€

Arròs del senyoret. (mínim 2 pax). / (preu ració). / 21,00€

Arròs caldós de llamàntol fet amb la varietat Carnaroli. (mínim 2 pax). / (preu ració). /21,50€

Arròs sec de botifarra de Can Quinto, amb sèpia i calamars del Mediterrani

amb allioli glacejat. (mínim 2 pax). / (preu ració). / 18,00€

Arròs de pagès cuinat amb cargols, carreretes, costella ecològica de Can Salgot,  vel de peus de porc

i ventre d’ossos de Can Canadell Pi. (mínim 2 pax). / (preu ració). / 18,75

Vetllem per la qualitat dels nostres productes i la seva manipulació per això fem al moment l’arròs i triga en coure 20`.

de la terra a la brasa d’alzina

Conill. / 11,50€

Xai. / 13,75€

Costelletes de cabrit. / 19,95€

Filet de vedella amb mantega de tòfona negra (melanosporum). / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90 €

Entrecot de vedella femella. / 23,00€

Peus de porc marinats al cava. / 11,50€

Entrecot de vedella de la Garrotxa de 500g amb maduració de 30 dies. / 28,50€

Entrecot de vedella de la Garrotxa de 1000g amb maduració de 30 dies. / 57,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita amb una primera cocció a baixa temperatura i

finalitzada al nostre forn de brasa d’alzina. un toc fumat gràcies a la nostra brasa d’alzina. / 29,50€

 

del mar

Bacallà amb samfaina ecològica de l’hort de Ca n’Oliveró. / 19,50€

Bacallà amb allioli suau glacejat, sobre llit de patata cuita i pebrot vermell. / 19,50€

Bacallà amb crema de ceps. / 22,00€

Bacallà sobre llit de préssec de vinya amb avellanes, aromes de canyella,

safrà de la Conca de Barberà i reducció de soja. / 21,00€

Llenguado amb crema d’ametlles, aromes de moscatell i pols de festucs. / 28,25€

Rap a la planxa sobre llit de verduretes de temporada a l’estil nipó. /24,00/€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de ceba confitada i pols de pinyons. / 24,00€

Pop cuit a la brasa amb parmentier de patata del bufet blanca i pebre vermell del tap corti

i ceba caramel-litzada amb tocs d’anís. / 19,00€

de la terra als fogons de l’àvia

Pollastre ecològic criat en total llibertat de la casa Debosc guisat amb bolets de

temporada i aromes de tòfona negra. / 21,90€

Botifarra esparracada guisada a foc lent, amb cama-secs, aromes de Malvasia de Sitges i sobre llit de patates rosses, tallades a mà fregides en oli d’oliva . / 17,25€

Mil fulls, melós amb crosta cruixent, de terrina de peus de porc i gambes, amb salsa d’essència

de marisc i pols d’avellana d’Ullastrell. / 19,75€

Mandonguilles guisades amb sèpia seguint la recepta de l’àvia Teresina. / 16,90€

La nostra reconeguda cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

Filet de vedella amb foie glacejat amb salsa de vi de Porto. / 29,00€

Cuixa o espatlla de cabrit cuita amb una primera cocció a baixa temperatura i finalitzada al seu gust:

al forn o  amb un toc fumat gràcies a la nostra brasa d’alzina. / 29,50€

Cabrit a la milanesa sobre llit de patates rosses fregides en oli d’oliva. / 19,50€