Les criatures mengen
Carta de les criatures
Sopa d´escudella amb pasta i mandonguilles 8,50 €
Canelons gratinats 9.65 €
Macarrons de l´àvia 9.10 €
Escalopa de vedella 10.70 €
La recepta dels nostres macarrons
Ingredients
1 Pit de pollastre desosat.
1 Bistec de filet de pobre (vedella).
1 Ceba.
2 Dents d´all.
1 Fulla de llorer.
1 kg. tomàquet madur.
250 cl. Oli d´oliva verge.
600 gr. de macarrons.
Aigua per fer bullir la pasta.
Formatge rallat.
Preparació
– Posar a bullir la pasta 10 min., amb aigua, sal i la fulla de llorer.
– Escorre la pasta i pasar-la per aigua freda, tirar-li un rajolí d´oli perque quedin sueltos.
– Daurar la ceba ratllada i els alls, quan estigui ben rossa afegir-li, la carn i quan estigui ben feta, posar-li el tomàquet que també s’ha de ratllat.
– Posar-li sal i una cullaradeta de sucre.
– Deixar coure tot junt i afegir-li els macarrons.