Les criatures mengen

Carta de les criatures

Primer plat

 Sopa d´escudella amb pasta 5.20 €
Pa torrat amb fuet 5.35 €
Canelons 9.65 €
Macarrons de l´àvia 9.10 €
Calamarsos a la romana 12.50 €

Segon plat

 Llom a la brasa 8.85 €
Pollastre a la brasa 9.55 €
Botifarra amb patates 8.90 €
Escalopa de vedella 10.70 €

La recepta dels nostres macarrons

Ingredients

 1 Pit de pollastre desosat.

1 Bistec de filet de pobre (vedella).

1 Ceba.

2 Dents d´all.

1 Fulla de llorer.

1 kg. tomàquet madur.

250 cl. Oli d´oliva verge.

600 gr. de macarrons.

Aigua per fer bullir la pasta.

Formatge rallat.

Preparació

– Posar a bullir la pasta 10 min., amb aigua, sal i la fulla de llorer.

– Escorre la pasta i pasar-la per aigua freda, tirar-li un rajolí d´oli perque quedin sueltos.

– Daurar la ceba ratllada i els alls, quan estigui ben rossa afegir-li, la carn i quan estigui ben feta, posar-li el tomàquet que també s’ha de ratllat.

– Posar-li sal i una cullaradeta de sucre.

– Deixar coure tot junt i afegir-li els macarrons.