Menú diari

Menú

17 DE MAIG 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa.

Tallarines eco amb carbassa, porros i crema de bròquil amb daus de llonganissa.

Llenties ofegades amb verdures i pernil.

Verdura: Bledes eco i patates cuites al vapor, amanides amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Bacallà al forn amb llit de tomàquet confitat.

Pernilets de pollastre al forn amb salsa de pinya , mel i sèsam torrat.

Truita de formatge de cabra amb pesto i ceba feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Postres

Iogurt de la Torre.

Taronja sense feina .

Plàtan Canari.

Pastis de formatge amb llit de galeta i fruits vermells .

Mousse de xocolata i coco.

 

 

El menú inclou aigua, vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

PREU 13,10 € IVA INCLÒS