Menú diari

Menú diari

17 D’ OCTUBRE DEL 2019

Primer plat

Amanida de l’hort amb tonyina

Sopa de tomàquet amb olivada

Paella mixta

Amanida de poma, fonoll amb fruits secs

Mongetes blanques estofades amb cloïsses i sèpia

Verdura: Minestra i patata

SEGON PLAT

Secret de porc a la brasa amb dues textures de poma i patata al caliu

Daus de vedella estofats amb sàlvia i brandi sobre cuscús i pastanaga al curri

Remenat mar i muntanya

Tonyina a la planxa amb trinxat de col kale

Postres

Gelat, iogurt La torre, plàtan

 Préssec de vinya

Pastís del dia

Mató amb mel

Sorbet de llimona

  

 

 11,95€ / 12,45 (preu menú a la terrassa) IVA INCLÒS
Inclou aigua o vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.