Menú diari

Menú

29 D’AGOST DEL 2022

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa

Amanida de espirals ( pasta freda) amb salsa còctel.

Albergínia farcida i gratinada sobre llit de tomàquet.

Verdura: Menestra  amb patates cuites al vapor, amanit amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Costella de porc agredolça amb patates cuites amb el suc de la pròpia cocció.

Vedella a la planxa amb cremós d’ all i julivert i vi negre amb patates de luxe .

Tonyina a la planxa amb aromes de salsa teriyaki.

Truita de cachipanda ( carbassó , patata i ceba ) feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Meló

Mousse de xocolata i coco.

Mel i mató.

 

El menú inclou gerra d’aigua, copa de vi i pa (normal o integral) de forn de llenya d’Ullastrell.

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

PREU 13,65 € IVA INCLÒS