Menú diari

Menú diari

21 DE FEBRER DEL 2020

Primer plat

Amanida de l’hort amb tonyina

Brou amb xerès o ou

Macarrons a la bolonyesa amb formatge emmental

Mongetes blanques estofades amb sèpia i cloïsses

Crema de carbassa i taronja amb sèsam

Verdura: Bròquil i patata

SEGON PLAT

Secret de porc a la brasa amb patates mini i salsa barbacoa

Daus de vedella estofats amb brandi, sàlvia i cremós de patata

Ous estrellats amb patates i encenalls de pernil

Filet de lluç a l’andalusa

Postres

Gelat, Iogurt La torre

 Plàtan, mandarines

Pastís del dia

Gelat de sorbet de llimona

Púding de vainilla amb coca

 

 11,95€ / 12,45 (preu menú a la terrassa) IVA INCLÒS
Inclou aigua o vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.