Menú diari

Menú

22 DE SETEMBRE 2021

 

 

EL NOMBRE MÀXIM DE COMENSALS PER TAULA ES DE SIS PERSONES A L’INTERIOR I DEU A L’EXTERIOR

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa.

Canelons de carn amb beixamel gratinats.

Crema de carbassa i taronja amb nata i sèsam.

Verdura: Bledes Eco amb patates cuites al vapor, amanida amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Entrecot de vedella ( 150 Grams ) a la planxa amb albergínia i tomàquets cherrys amb orenga .

Blanquetes de gall dindi a la Catalana.

Truita de lacon a l’estil gallec feta amb d’ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Maires enfarinades i fregides.

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Raïm

Gelatina de pinya.

Profiteroles de nata amb xocolata.

 

El menú inclou aigua, copa de vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

PREU 13,10 € IVA INCLÒS