Menú diari
Menú
29 D’AGOST DEL 2022
Primer plat
Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa
Amanida de espirals ( pasta freda) amb salsa còctel.
Albergínia farcida i gratinada sobre llit de tomàquet.
Verdura: Menestra amb patates cuites al vapor, amanit amb oli verge extra.
SEGON PLAT
Costella de porc agredolça amb patates cuites amb el suc de la pròpia cocció.
Vedella a la planxa amb cremós d’ all i julivert i vi negre amb patates de luxe .
Tonyina a la planxa amb aromes de salsa teriyaki.
Truita de cachipanda ( carbassó , patata i ceba ) feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.
Postres
Iogurt de la Torre.
Plàtan Canari.
Meló
Mousse de xocolata i coco.
Mel i mató.
El menú inclou gerra d’aigua, copa de vi i pa (normal o integral) de forn de llenya d’Ullastrell.
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.
PREU 13,65 € IVA INCLÒS