Menú diari

Menú diari

24 DE GENER DEL 2020

Primer plat

Amanida de l’hort amb tonyina

Brou amb xerès o ou

Cigrons estofats amb bledes, bacallà i ou dur

Espirals de colors a l’estil “Don Camilo”

 Sopa de ceba, farigola i pa

Verdura: Mongeta verda i patata

SEGON PLAT

Entramat de vedella a la brasa amb patates de luxe

Combinat de llibret de llom, ou ferrat, patates i pebrots verds

Ossobuco amb salsa de xampinyons sobre llit de cuscús

Tronc de lluç al forn, sobre llit de ceba, patates i vi blanc

Postres

Gelat, iogurt La torre

Mandarines, plàtan  

Pastís del dia

Natilles de xocolata i encenalls de coco

Sorbet de llimona

 

 11,95€ / 12,45 (preu menú a la terrassa) IVA INCLÒS
Inclou aigua o vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.