Menú diari

Menú diari

13 DE MARÇ DE 2019

Primer plat

Amanida de l’hort amb tonyina

Brou amb ou o xerès

Pèsols amb calamars i botifarra negra

Canelons de carn gratinats

Romanesco amb mongetes blanques i llagrimes de romesco

Verdura: Bledes de la Bio Masia de ca n’Oliveró  i patata

SEGON PLAT

Pollastre al forn amb poma i fonoll

Galta de porc a la brasa amb patata al caliu i saltejat de pebrots

Truita de verdures amb oli de pesto

Seitó enfarinat i fregit amb guarnició

Postres

Gelat, Iogurt  La torre

Plàtan

Taronja sense feina

Natilles de vainilla amb galeta maria

Peres al vi negre amb canyella

11,95€ / 12,45 (preu menú a la terrassa) IVA INCLÒS
Inclou aigua o vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.