Menú diari

Menú diari

20 DE SETEMBRE DEL 2019

Primer plat

Amanida de l’hort amb tonyina

Gaspatxo amb entrebacs

Amanida de llenties amb verduretes i vinagreta d’anxoves i mostassa

Canelons d’espinacs a “la catalana”

Crema de carbassa i gingebre amb sèsam negre

Verdura: Bròquil i patata

SEGON PLAT

Cuixetes de pollastre en adob a la brasa amb patates meloses i allets

Daus de magra amb fruits secs i cremós de patata al curri

Ous estrellats amb patates i encenalls de pernil

Rap de fons a la planxa amb carbassó i patata al forn

Postres

Gelat, iogurt La torre, Plàtan

Síndria

Pastís del dia

Natilles al caramel

Iogurt natural casolà amb cereals

  

 

 11,95€ / 12,45 (preu menú a la terrassa) IVA INCLÒS
Inclou aigua o vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell
Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.