Menú diari

Menú

29 DE NOVEMBRE 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa

Canelons d’espinacs amb beixamel .

Cigrons ofegats amb calamars i botifarra negra de cal quinto.

Verdura: Pèsols amb patates cuites al vapor, amanits amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Pernils de pollastre al forn amb salsa de peres.

“Lagarto” de porc a la brasa amb patata al caliu i chumichurri.

Truita d’albergínia amb mel feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Tonyina a la planxa amb verdures escabetxades .

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines

Puding de croisant i xocolata

Iogurt amb melmelada i cereals .

 
El menú inclou aigua, copa de vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

PREU 13,10 € IVA INCLÒS