Menú diari

Menú

26 D’OCTUBRE 2021

 

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa

Canelons de bolets gratinats.

Mongetes blanques estofades amb cloïsses i vi blanc.

Verdura: Mongeta verda perona amb patates cuites al vapor, amanits amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Secret de porc duroc a la brasa amb patates de luxe.

Cuixetes de pollastre amb salsa de fruits secs amb parmentier de moniato.

Truita de formatge feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Maires enfarinades i fregides.

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines

Arròs de pals amb llet.

Poma al forn amb nous.

El menú inclou aigua, copa de vi i pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

PREU 13,10 € IVA INCLÒS