Menú Grups Estiu

 

Menú per grups

Per celebrar un aniversari, reunir-vos amb tota la família o senzillament premiar-vos, Us presentem algunes propostes,hi trobareu plats tradicionals amb tocs de modernitat però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Tenim la qualitat com a pilar i busquem cuidar el producte, innovar en l’elaboració i respectar els sabors tradicionals de la cuina catalana. Amb la voluntat de recuperar l’excel·lència en el tracte amb el client, oferim un entorn privilegiat per gaudir tant de l’àpat com de la sobretaula.

Aquests menús només se servirà a grups de més de vuit comensals , ha de ser la taula completa, excloent nens. La selecció dels plats és tindrà que confirmar 48 hores abans , només inclou l’especificat.

MENÚ PER CELEBRAR

DEGUSTACIONS PER COMPARTIR

Patates xips artesanes de la casa.

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina.

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i oli sarrut.

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes.

Tastet de sopa de meló, amb notes de menta humus de pastanaga fumada, i notes de

fruits vermells amb pols d’ametlla d’Ullastrell.

Bunyols de bacallà amb romesco i pols de bacallà.

Coca d’escalivada feta amb hortalises de temporada de la biomasia de Ca n’Oliveró.

 

sEGONS A TRIAR

 

Mitjana de vedella del llom baix, cuit a la nostra brasa d’alzina.

Caneló d’ànec amb beixamel, sobre llit de pera i coulis de fruits vermells.

Pota de pop cuita a la brasa, sobre llit de parmentier de patata del bufet blanca,

notes de ceba caramel-litzada amb notes d’anís i aromes de pebre vermell del tap corti.

pOSTRES

Escuma de iogurt amb dues textures de mango i notes balsàmiques.

cELLER

Aigua (1 cada 2 persones).

Vi Blanc o negre Vall de Vinyes D.O. Terra Alta (1 cada 3persones).

Cafè o infusió.

PREU48,25 € /pax iva inclòs

 

 

 

MENÚ PER COMPARTIR

DEGUSTACIONS PER COMPARTIR

 

Patates xips artesanes de la casa.

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina.

Tastet de coca d’escalivada amb botifarra de can Quinto.

Anelles de calamar, del mar mediterrani, enfarinades i fregides.

Tastet de coca de verdures amb formatge brie fos.

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes.

Careta de porc de Can Salgot cuita a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn.

Tastet de sopa de meló amb notes de menta i base d’hummus pastanaga fumada amb oli de fruits vermells.

Broqueta de tomàquet, amb piparra i seitó curat en vinagre fet a casa.

postres

Escuma de iogurt amb dues textures de mango i notes balsàmiques.

CELLER

Aigües minerals

Vi Blanc o negre Vall de Vinyes D.O. Terra Alta.

Cervesa.

Refrescs.

Brindis amb Cava Vallformosa Brut nature D.O.Cava.

 

PREU 51,00 € /pax iva inclòs

 

 

 

MENÚ PER DEGUSTAR

DEGUSTACIONS PER COMPARTIR

 

Patates xips artesanes de la casa.

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut.

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina.

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i pebre del tap cortí.

Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb

tomàquet de penjar i oli sarrut.

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes.

Careta de porc de Can Salgot cuita a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn.

 

segons a triar

SEGONS A TRIAR

Fideuada negra negra amb allioli.

Pollastre ecològic criat en total llibertat de la casa Debosc guisat amb bolets de

temporada i aromes de tòfona negra.

Bacallà amb samfaina feta amb hortalises de temporada i ecològiques de l’hort de Ca n’Oliveró.

POSTRES

Sorbet de farigola amb notes cítriques.

CELLER

Aigua (1 cada 2 persones).

Vi Blanc o negre Vall de Vinyes D.O. Terra Alta (1 cada 3persones).

Cafè o infusió.

51,00 € /pax iva inclòs

 

 

 

 

MENÚ PER DISFRUTAR

DEGUSTACIONS PER COMPARTIR

 

Patates xips artesanes de la casa.

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i oli sarrut.

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina.

Pop cuit a casa, napat amb allioli glacejat, sobre llit de patata i pebre del tap cortí.

Carpaccio de peus de porc i capipota, amb oli de ceps, tòfona d’estiu, textures

d’ametlles torrades i reducció de Malvasia de Sitges.

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró enfarinades i fregides amb tocs de mel d’Arnes.

Amanida de tomàquets de varietats antigues recuperades, tonyina del nord curada a casa,

ceba de figueres, seitons i piparres.

SEGONS A TRIAR

 

Bacallà sobre llit de préssec de vinya amb aromes de canyella,

safrà de la Conca de Barberà, reducció de soja i pols d’avellana.

Arròs de pagès cuinat amb cargols, carreretes, costella,  vel de peus de porc i ventre d’ossos.

Secret de porc Ibèric de la Dehesa cuit a la nostra brasa d’alzina.

POSTRES

Escuma de iogurt amb textures de mango i notes balsàmiques.

CELLER

Aigua (1 cada 2 persones).

Vi Blanc o negre Vall de Vinyes D.O. Terra Alta (1 cada 3persones).

Cafè o infusió.

PREU 54,00 € /pax iva inclòs

 

 

 

 

Si aquests menús no s’adapten a les teves necessitats o gustos escriure’s a info@cancampanya.cat, ho comentem i et preparem la teva proposta personalitzada