Menú per emportar

Menú

3 DESEMBRE 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa.

Tortel·lini de carn amb salsa de formatges amb pols d’avellanes.

Crema de bolets i ceba amb crostons de pa.

Verdura: Mongeta verda perona amb patates cuites al vapor, amanides amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Mandonguilles a la jardinera.

Xurrasco de vedella a la brasa amb patates forneres amb vi ranci.

Ous estrellats del Galliner de la Torrassa ,amb patates i xistorra.

Brótola enfarinada i fregida.

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines

Flam de préssec i caramel

Coc de mel i fruits secs.

 

El menú inclou pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

 

PREU RECOLLIR 10,60 € IVA INCLÒS

PREU DOMICILI 11,60 € IVA INCLÒS

Menú

7 DESEMBRE 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa

Espaguetis a la arribiata ( tomàquet , pimentó i un toc de guindilla ) .

Mongetes blanques estofades amb orella

Verdura: Pèsols amb patates cuites al vapor, amanits amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Ales de pollastre a l’allet  amb daus de patates .

Pernils de pollastre amb salsa taronja .

Truita de pernil dolç i formatge  feta amb ous ecològics del Galliner de la Torrassa.

Bacallà amb salsa de tomàquet i i llit de patata .

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines

Flam de vainilla al caramel amb nata

Coca de poma i sucre moreno.

 

El menú inclou pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

 

PREU RECOLLIR 10,60 € IVA INCLÒS

PREU DOMICILI 11,60 € IVA INCLÒS

Menú

9 DESEMBRE 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa.

La nostra paella mar i muntanya feta amb arròs bomba de Pals .

Llenties estofades amb verdures .

Verdura: Mongeta verda amb  patates cuites al vapor, amanides amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Galta de porc a la brasa amb patates de luxe.

Daus de vedella guisats amb sàlvia i brandi.

Remenat amb bolets   fet  amb ous  ecològics del Galliner de la Torrassa .

Peix segons llotja

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines.

Flam de crema catalana.

Mousse de xocolata i coco.

 

El menú inclou pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

 

PREU RECOLLIR 10,60 € IVA INCLÒS

PREU DOMICILI 11,60 € IVA INCLÒS

Menú

10 DESEMBRE 2021

Primer plat

Amanida ecològica de l’hort de Ca n’ Oliveró amb tonyina i ou ecològic del Galliner de la Torrassa.

Canelons de carn amb beixamel.

Crema de carbassa i taronja.

Verdura: Bròquil amb patates cuites al vapor, amanides amb oli verge extra.

SEGON PLAT

Llibrets de llom amb patates fregides .

Botifarra de calçots a la brasa amb patata al caliu i all i oli .

Ous estrellats del Galliner de la Torrassa ,amb patates i encenalls de pernil.

Postres

Iogurt de la Torre.

Plàtan Canari.

Mandarines

Mató amb mel d’Arnes

Natilles de vainilla amb galeta Maria .

 

El menú inclou pa de forn de llenya d’Ullastrell

Ens adaptem a tot tipus de necessitats especials, com intol·leràncies i al·lèrgies.

 

PREU RECOLLIR 10,60 € IVA INCLÒS

PREU DOMICILI 11,60 € IVA INCLÒS