Menú per grups

Menú per grups

Pel mes de Abril

Entrants

Xips de patata

Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

Primer plat

Faves de la Bio Masia de ca n’oliveró a la Catalana

Amanida de formatge fresc de cabra , fruits secs i confitura de poma

Bastons d’albergínia amb un toc de mel d’Arnes

SEGON PLAT

Botifarra de Cal Quinto amb mongetes

Ous trencats del galliner de la Torrassa amb encenalls de pernil , sobre llit de patates tallades a ma i fregides en oli d’oliva

Guatlles a la brasa amb patata al caliu i pebrots de Padrón

Postres

Crema de Sant Josep

Flam d’ou

Daus de pinya amb gelat de vainilla

CELLER

Vinya Sardà D.O. Penedès (1 ampolla cada 4 comensals)

Aigües minerals (1 ampolla cada 2 comensals)

PREU 26,00  IVA INCLÒS