Menú per grups

Menú per grups

Pel mes de Març

Peus web

Entrants

Xips de patata

Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

Primer plat

Amanida ecològica de fruita del temps i fruits secs , amb vinagreta de mel

Crema de carxofes de temporada amb pols de pernil

Rigatoni amb la nostra salsa bolonyesa acompanyat de parmesà ratllat

SEGON PLAT

Galta de porc rostida al forn amb aromes de vi ranci, acompanyada de patates palla

Ous trencats del galliner de la Torrassa amb encenalls de pernil , sobre llit de patates tallades a ma i fregides en oli d’oliva

Tonyina cuita a la planxa acompanyada de ceba i tomàquet confitat

Postres

Crema de Sant Josep

Escuma de iogurt amb coulis de fruites

CELLER

Vinya Sardà D.O. Penedès (1 ampolla cada 4 comensals)

Aigües minerals (1 ampolla cada 2 comensals)

PREU 26,00  IVA INCLÒS