Menú per grups

Menú per grups

Pel mes d’Octubre

Entrants

Xips de patata

Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

Primer plat

“Tagliatelles” amb salsa de poma, nous i sàlvia

Crema de bolets de tardor amb crostonets de pa i oli de trufa

Amanida de magrana, mató d’Ullastrell, avellanes i vinagreta de mel i llima

SEGON PLAT

Secret de porc confitat amb patata al caliu i saltejat de shiitake i hortalisses

Ous estrellats amb patates, sobrassada de Mallorca i mel d’Arnes

Bacallà amb cremós de carbassa i gratinat amb all i oli de codony

Postres

Mousse de xocolata amb nata i pols de carquinyoli

Sorbet de llimona amb coulis de fruits vermells

Crema de Sant Josep cremada

CELLER

Vinya Sardà D.O. Penedès (1 ampolla cada 4 comensals)

Aigües minerals (1 ampolla cada 2 comensals)

PREU 26,00  IVA INCLÒS