Menú per grups

Menú per grups

Pel mes de Novembre

Entrants

Xips de patata

Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

Primer plat

Penne rigatori amb salsa de bolets de tardor

Crema de carbassa i castanyes amb escuma de nata i pols de carquinyoli

Amanida de verduretes tèbies amb encenalls de parmesà i vinagreta de mel d’ Arnes

SEGON PLAT

Galta de porc rostida sobre llit cremós de moniato

Ous estrellats amb patates palla i samfaina de xoriç

Suquet de lluç amb musclos i torradeta amb all i oli

Postres

Carpaccio de pinya natural amb gelat de coco

Gelat de vainilla amb pols de galeta Oreo i xocolata

Coca casolana de poma i crema

CELLER

Vinya Sardà D.O. Penedès (1 ampolla cada 4 comensals)

Aigües minerals (1 ampolla cada 2 comensals)

PREU 26,00  IVA INCLÒS