Menú per grups

Menú per grups

Pel mes de Febrer

Entrants

Les nostres xips de patata

Pa de pagès d’Ullastrell sucat amb tomàquet de penjar i oli d’arbequina

Primer plat

Amanida de mató, confitura de tomàquet i fruits secs d’Ullastrell.

Crema de calçots amb tocs de romesco i crostonets de pa de llavors.

Canelons de bolets gratinats amb beixamel al perfum de ceps.

SEGON PLAT

Secret de porc Duroc a la graella amb pastís de patata i chimichurri.

Ous estrellats amb patates de luxe, sobrassada i mel.

Tonyina a la planxa amb cremós de carbassa i ceba caramel.litzada.

Postres

Taronja amb sucre i nata.

Flam de pinya al caramel.

CELLER

Vinya Sardà D.O. Penedès (1 ampolla cada 4 comensals)

Aigües minerals (1 ampolla cada 2 comensals)

PREU 26,00  IVA INCLÒS