Altres Vins Negres

El Pícaro

15,55€

Ull de Llebre 100%. Vi jove amb intens aroma de fruits negres, mores i aranyons, dominat sobre les fruites vermelles i les notes minerals, fresc, però complexe. En boca sensacions afruitades i amb cos, sensacions llamineres.

D.O. Toro

Viñas del Vero criança

16,65€

Tempranillo i Cabernet Sauvignon. En nas predomina la seva fruitositat, fruites vermelles sobre un fons de torrats i làctics amb notes de violetes. En boca és fresc, gustós i estructurat, amb tocs de fusta.

D.O. Somontano

Hacienda López de Haro criança

13,90€

Tempranillo, Garnatxa tinta i Graciano. Rodó, amable i expressiu. Vi intens, amb agradable aroma on destaquen la fruita madura. En boca és suau, expressiu, i elegant. Equilibrat.

D.O. Rioja

Luis Cañas

18,40€ / 14,15€

Ull de Llebre (Tempranillo) i Garnatxa. Vi complexe i ben estructurat. Notes balsàmiques i records de fusta fina. Entrada suau en boca, envellutada on apareix notes de fruita vermella.

D.O. Rioja

Protos

22,20€

Tempranillo 100%. Aroma de fruita madura amb tons especiats, amb torrats de roure. Per carn, caça, pastes i arrossos amb carn.

D.O. Ribera del Duero

Protos

18,50€

Tempranillo 100%. Aromes subtils a fruites vermelles amb fons de matisos de vainilla procedents de la fusta. Matisos afruitats deixant una sensació llarga i elegant.

D.O. Ribera del Duero