Chardonnay 100%. Vi blanc jove, gran intensitat aromàtica, amb notes florals sobre fons afruitats. A la boca és potent i dens, amb una gran estructura.Ideal amb bacallà, mariscs, peixos al forn i foies.
D.O. Penedès
Horari
/ dl. a dj. 8.00 a 18.00 h /
/ dv. 8.00 a 23.00 h /
/ ds. 10.00 a 00.00 h /
/ dg. 10.00 a 17.00 h /
Chardonnay 100%. Vi blanc jove, gran intensitat aromàtica, amb notes florals sobre fons afruitats. A la boca és potent i dens, amb una gran estructura.Ideal amb bacallà, mariscs, peixos al forn i foies.
D.O. Penedès
Chardonnay i Macabeu i Muscat. En boca entrada fresca amb aromes afruitades, pas per boca alegre amb un reregust amb records a romaní i una lleugera fruita amb nota d’almíbar. Intens aroma floral.
D.O. Penedès
Xarel·lo 100%. Aromes de fruita blanca madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs de fonoll i gessamí. Plats de marisc i peix, amanides de pasta, sushi, arrossos, risottos, i carns blanques.
D.O. Penedès
Macabeu, Garnatxa blanca, Xarel·lo i Muscat. Elevada intensitat aromàtica, potent. Sensacions fruitoses amb una persistència final d’aromes cítriques. Bona combinació amb formatges de cabra.
D.O. Empordà
Garnatxa Blanca i Chenin Blanc.Aromes de poma verda, préssec de vinya, albercoc, flors blanques i herbes aromàtiques. Apareixen sabors de nous i avellanes amb un toc de mel de romaní.
Picapoll 100%. Vi de gran amplitud a la boca i suggerent complexitat fruitosa i floral. Pinya i aranja sobre gessamí i albercoc.
D.O. Bages
Picapoll, Sauvignon Blanc i Chardonnay. Sorprenent vi amb un cupatge molt especial. Fi i elegant, amb aromes tropicals i de fruita. Llarg i golós, per aperitius, arrossos, peix i marisc.
Garnatxa Blanca i Macabeu. Intens i complex, amb aromes de caràcter mineral mesclats amb fruita blanca i verda. Petits tocs florals i especiats. Subtils torrats i fumats de fons. Sec i cremós, sedós i glicèric. Bona acidesa i justa fescor.
D.O. Terra Alta