Catalans Negres

Heretat sabartés

17,60€

Ull de Llebre, Syrah i Merlot. Aroma intensa i afruitada de melmelades de gerds i prunes sobre notes que denoten joventut. Marida amb embotits i formatges, plats de pasta, ceps i carns.

D.O. Penedès

Joan Sardà Criança

Merlot i Cabernet Sauvignon. Intens amb notes de fruita madura amb aromes de vainilla i regalèssia. Paladar ampli amb matisos de fruites confitades. Per acompanyar plats de pasta, carn i peix.

D.O. Penedès

Vinya Sardà

10,00€

Merlot i Ull de Llebre. Fruita vermella madura, i fruita negra. En boca entrada suau, volum i persistència. Carns, patés i formatges.

D.O. Penedés

Joan Sardà Reserva

Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. En la seva complexa aroma hi destaquen notes de confitura de fruita i aromes de criança (vainilla i torrats). Adequat per acompanyar carns i formatges.

Duet Varietal

16,65€

Syrah i Ull de Llebre. Curta criança en barrica, complexe, amb aromes afruitades, notes especiades i torrades. En boca es presenta potent, saborós amb tanins madurs i notes torrades.

D.O. Penedès

Maius 2009

Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon. Notes de fusta, fumats, xocolata i fruites vermelles. Entrada en boca elegant. Combina amb carn de porc, purés de patates i llegums.

La Formiga de Vellut

19,70€

Garnatxa, Carinyena i Syrah. Aroma complexa on destaca la maduresa de fruites vermelles i préssec, amb lleugeres i notes cítriques. A la boca és ple, carnós i envellutat, amb predomini de la frescor.

D.O. Priorat

Raimat 2008

Syrah 100%. Aroma intensa de pruna, móres i notes florals, equilibrats aromes de criança que recorden a vainilla, espècies com el pebre. Entrada elegant i amb un pas agradable.

Raimat 2007

19,35€

Cabernet Sauvignon 100%. Bona intensitat aromàtica, fruita vermella, envoltat de làctics, vainilla i torrats. Entrada suau i agradable. Tanins fins, no del tot integrats que li otorguen un punt d’astringència.

D.O. Costers de Segre

Mutis a la Gàbia

Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot. Bona intensitat, amb fruita vermella fresca i records a espècies dolces, vainilla i tocs vegetals. Entrada fresca amb bona acidesa.

Ull de Molins

12,50€

Garnatxa 100%. Intensitat alta, amb records de fruites del bosc i espècies. Es perceben els tanins madurs i suaus i otorguen cos i personalitat. La via retronasal és persistent.

D.O. Montsant

Solà Fred Masroig

14,15€

Samsó 100%. Negre jove de gran intensitat colorant. Molt aromàtic, flexible, amb gust de fruites madures. En boca és fresc, amb volum, molt equilibrat, amb un post-gust llarg.

D.O. Montsant

Petites Estones

20,25€

Garnatxa i Carinyena. Aromes primaris, cirera madura, maduixes, notes especiades i balsàmiques. En boca es presenta suau, fresc, amb bona acidesa, fruita fresca, prunes i vainilla.

D.O. Montsant

Itant Negre

16,50€

Garnatxa 100%. Nas d’intensitat mitjaalta en el que destaca una sucosa fruita, vermella i negra, madura i carnosa. En boca, sorprenent sedositat, amb bona càrrega de fruita i una acidesa refrescant.

D.O. Montsant

La Pierola Castellbisbal

16,45€

Merlot i Garnatxa. Un vi que recull la tradició vitivinícola de Castellbisbal.

L’EQUILIBRISTA

19,50€

Syrah, Carinyena i Garnatxa. Criança, complexe amb aromes afruitades, cítriques, fruita negra madura, anissades, fusta de cedre, vainilla i tabac. Cremós, llaminer, estructurat amb notes afruitades.

D.O. Catalunya

Llavors

17,60€

Samsó, Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc. Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura. Molt equilibrat en boca, tanins fins, molt integrats.

D.O. Empordà

Geum

Merlot 100%. Notes de fruits vermells del bosc amb aromes balsàmiques sobre un lleuger fons d’espècies. En boca, vivaç i estructurat amb un agradable post-gust. Marida amb arrossos, caça menor i aus.

D.O. Empordà

Abadal

17,35€

Cabernet franc i Ull de Llebre. Aromes afruitades, fruita negra i vermella, tofee i albercoc. Fresc en boca, potent, notes afruitades i minerals. Carns vermelles, estofats, rostits i graellades i formatges.

D.O. Bages

Exibis

Cabernet Sauvignon i Samsó. Aromes de fruites vermelles i negres madures, amb tocs d’herba fresca i espècies. En boca entrada suau i vellutada, amb taní dolç i madur, acompanyat d’una bona acidesa que refresca el conjunt.

D.O. Bages

Més que Paraules

17,25€

Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot. Molt equilibrat i bona intensitat. Les notes herbàcies i les flors aromàtiques donen pas a una fruita madura. Fresc i fons balsàmic. Carns, caça menor, bolets.

D.O. Bages