NITS DE TARDOR

Benvingut a Restaurant Masia Can campanyà
A les masies després d’un dur dia de treball i calor al capvespre s’acaba buscant la fresca al voltant d’una taula amb bona teca i bon veure que omple la taula converses i risses .
Can Campanyà no sent menys servim els sopars a la terrassa , no renunciant de la cuina de sempre perquè ens porti el bon caliu a la taula.

EL NOMBRE MÀXIM DE COMENSALS PER TAULA ES DE SIS PERSONES A L’INTERIOR I DEU A L’EXTERIOR

Carta de la nits de terrassa

Per compartir

clàssics Per Compartir

 Patates braves de Can Campanyà amb salsa rocoto. / 5,25€

Pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 2,85 € ració

Patates xips artesanes, fetes diàriament a casa. / 1,85€

Croquetes de rostit de l’àvia Teresina (8ut). / 9,60 €

Anelles de calamar, del mar Mediterrani, enfarinades i fregides en oli d’oliva. / 17,25€

Pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre llit de patata i * pebre bord tap de Cortí. / 18,50

Anxoves fetes a casa, amb 1any de curació, amb pa de vidre sucat amb tomàquet (7filets). / 18,75€

Encenalls de pernil ibèric amb pa de vidre sucat amb tomàquet de penjar i *oli sarrut. / 23,00 €

 Llonganissa  ecològica de Vic de Can Salgot, amb pa de vidre sucat amb tomàquet. / 11,25€

Bastonets d’albergínia de Ca n’ Oliveró, enfarinades i fregides, amb tocs de mel d’Arnes. / 6,00€

Careta de porc confitada a baixa temperatura, marcada a la planxa amb reducció de carn. / 9,50€

La nostra cap i pota, feta amb la recepta familiar. / 12,00€

NOVETATS Per Compartir

Bunyols de peix amb maionesa * pebre  bord tap de Cortí. / 10,25 €

Bunyols de peus de porc amb gambes i notes de malvasia de Sitges. / 10,50€

Timbalets d’escalivada, fets amb productes de la masia ecològica de Ca n’Oliveró, amb bacallà esqueixat amb aromes d’oli de romaní. / 10,75€

Paté de tonyina, fet a casa, amb salsa tàrtara i pa bufat per dipejar. / 8,00€

Carpaccio de filet de vedella ecològica, amanida amb oli de ceps, notes de fruits vermells, pinyons i formatge de cendra d’Ullastrell. / 11,75€

Carpaccio de gamba vermella de llotja amb vinagreta de préssec, all negre i pols de festucs. / 24,00€

Musclos cuits a la nostra brasa d’alzina, amb oli amb notes de llimona, llorer i saüc. / 8,50€

de l’hort a la taula

Burrata di puglia de 200g feta a mà sobre llit de tartar de tomàquets ecològics de varietats antigues de La Verdolaga, notes de pesto i pols de festucs. / 16,50€

Amanida de tomàquets ecològics de varietats antigues recuperades, de la masia La Verdolaga,amb bonítol en conserva fet a casa, ceba de figueres i piparres. / 13,90€

La nostra graellada de verdures ecològiques de temporada, amb tocs de salsa romesco. / 9,95€

del nostre galliner eco

Ous estrellats  sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 7,25€

Ous estrellats amb foie i reducció de malvasia de sitges sobre llit de patates rosses tallades a mà. / 14,00 €

Ous estrellats amb encenalls de pernil Ibèric sobre llit de patates rosses. / 12,00€

Coques al forn

Coca de quatre formatges, herbes aromàtiques, tomàquet deshidratat i cansalada fumada. / 9,90 €

Coca Can Campanyà (ceba, xampinyons, pernil dolç, olives negres, mozzarella i tomàquet). / 9,90€

Coca vegetal (tomàquet, ceba, carbassó, xampinyó, albergínia olives i brie). / 9,75 €

la nostra brasa

Peus de porc macerats en cava. / 11,50€

Xai. / 13,75€

Entrecot de vedella ecològica (500 g), de Campdevànol, amb 30 dies de curació. / 28,50€

Filet de vedella ecològica de Campdevànol / 25,30€

Secret de porc ibèric de la Dehesa Extremenya. / 20,90€

peix

El bacallà que utilitzem ha estat pescat de forma tradicional, amb hams, vetllant sempre per una pesca sostenible. Acte seguit ha estat conservat en sal i després dessalat, per poder tenir un producte amb les millors propietats organolèptiques.

Bacallà amb samfaina ecològica de l’hort de Ca n’Oliveró. / 25,00€

Bacallà glacejat amb maionesa de llima sobre llit de chutney de meló. / 25,00€

Calamar del Mediterrani a la planxa, sobre llit de crema de carbassó, allioli de tinta de calamar i pols de blat de moro. / 24,00€

 

*Nota important:  El coulant de xocolata, triga una mitja de 15’ en coure.

Consulta els al·lèrgens de la carta de les nits d’estiu