Postres

 

 

 

Les nostres Postres

RACÓ LLAMINER

Crema de sant Josep amb trencadís de sucre cremat. / 5,10€

Músic amb tapet de *Malvasia de Sitges, fet amb fruits secs d’Ullastrell. / 9,00€

El nostre flam d’ou sobre sorra de carquinyoli d’Ullastrell i raig de patxaran fet a casa. / 5,60€

Fruita de temporada. / 5,10€

Gelat a triar. / 6,50€

Sorbets a triar. / 6,50€

Escuma de iogurt amb coulis de mandarina amb pols de festucs. / 6,00€

*Coulant casolà de xocolata amb gelat. / 8,00€

Pastís de formatge casolà. / 7,00€.

Mató d’Ullastrell amb mel d’Arnes. / 7,00

El nostre pastís Tatin amb gelat de vainilla. / 7,00€

*Coulant d’avellanes de Reus amb gelat de Yuzu. / 8,50

Coc banyat amb almívar de bergamota, farcit de crema de mascarpone i subtils notes de menta i rom. / 7,00€

 

*Nota important:

Els coulants de xocolata i d’avellanes de Reus, triguen una mitja de 15’ en coure.

El vi malvasia de Sitges s’elabora només a partir de la varietat de raïm malvasia, la qual només es conrea en els camps d’aquesta localitat.

Consulta els al·lèrgens de la carta de postres de primavera