Postres

Les nostres Postres

RACÓ LLAMINER

Crema de sant Josep amb trencadís de sucre cremat. / 5,10€

Músic amb tapet de *Malvasia de Sitges,

fet amb fruits secs d’Ullastrell. / 9,00€

El nostre flam d’ou sobre sorra de carquinyoli d’Ullastrell  i raig de patxaran fet a casa. / 5,60€

Fruita de temporada. / 5,10€

Gelat a triar. / 6,50€

Sorbets a triar. / 6,50€

Escuma de iogurt amb textures de mango amb pols de festucs. / 6,00€

*Coulant casolà de xocolata amb gelat. / 8,00€

Pastís de formatge casolà. / 7,00€

Mató d’Ullastrell amb mel d’Arnes. / 6,50€

Préssec groc en almívar, amb sorbet casolà de farigola, cítrics i mel / 7,00€

Copa de gel pilé amb llimonada, gelat de maduixa i Puerto de Indias./ 7,00€

El “mojito” de Can Campanyà amb gelat de yuzu./ 7,00€

Pinya saltada amb notes d’alfàbrega, gelat de llimona i escuma de coco. / 7,00€

Sopa de meló amb gelatina de moscatell i gelat de romaní del nostre jardí. / 7,00€

Gelat de fruita de la passió sobre llit de saüc, cava i ametlles torrades. / 7,00€

*Nota important:

El coulant de xocolata triga una mitja de 15’ en coure.

El vi malvasia de Sitges s’elabora només a partir de la varietat de raïm malvasia, la qual només es conrea en els camps d’aquesta localitat.

 

Consulta els al·lèrgens de la carta de postres de primavera